петък, 26 мар 2010 г. 16:21 ч.

СЪДБА

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Ивелина Христова

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Всеки ден ясновидецът Ивелина Христова ви дава своите съвети за това как да изживеете един ползотворен ден.

ОВЕН

Не изпреварвайте времето с ваше мнение по текущите събития в професионален план. Може да си причините неудобства, които в бъдеще да се отразят недобре върху имиджа ви и кариерата! Наблюдавайте по-внимателно постъпките на ваш сътрудник. Действията му понякога са грешни. Открито заявете несъгласие.

ТЕЛЕЦ

Бъдете по-организирани днес! Хаотични сте и внасяте паника на работното място. Конфликтни сте! За да не започнат интриги срещу вас, спазвайте известна дипломатичност! Дистанцираност - също! Приемете, че между вас и колегите ви съществуват различия, но обстоятелствата налагат повече търпимост.


БЛИЗНАЦИ

Замислете се върху едно предложение, касаещо вашето професионално развитие. Предлагат ви се по-добри възможности във всякакъв план. Не бъдете категорично против! Шансовете за положителна промяна са реални и много добри! Познат от миналото ще ви потърси за разговор. Разчита на вашата намеса в една ситуация.


РАК

Днес вашите усилия, професионализъм и работен ентусиазъм ще бъдат възнаградени! Усърдието ви отдавна е забелязано! Много скоро ще получите покана за сътрудничество от страна на колеги. С качествата си на професионалист и лоялен сътрудник ще постигнете просперитет в кариерата си! Едно обаждане променя деня.


ЛЪВ

Днес с мощен замах намирате правилни и нови решения на проблеми в работната сфера и интимния план! Късате категорично с миналото си или с човек, който ви връща в него и пречи на развитието ви! Семейството ви е на ваша страна и ви поддържа непоколебимо. Увеличават се и доходите ви. Материална стабилност.

 

ДЕВА

Избягвайте открита конфронтация с по-висшестоящи. Ситуацията е неблагоприятна за вас - в смисъл на изява, публичност или развитие. Потърсете компанията на хора, които имат вашата нагласа и отношение към живота! Бъдете по-решителни и в личен план! Трезв разговор с най-близкия човек е абсолютно задължителен.

 

ВЕЗНИ

Бъдете много организирани. Не поемайте ангажименти като професионален опит и време извън възможностите си! Пред избор сте. От вашата искренност и сила на намеренията зависи развоят на ситуацията! Бъдете по-точни в отговорите, изказванията и преценките си! Понякога сте подвеждащи и губите контакти!

 

СКОРПИОН

Днес получавате подкрепата на всички! Колегите ви приветстват открито вашето желание за по-голяма намеса в професионалните дела. Одобряват идеите ви и оценяват творческия ви подход. Вашата стриктност е оценена на всякакви нива! Материално сте възнаградени също. Потърсете нови духовни източници и  интереси.

 

СТРЕЛЕЦ

Не бъдете пасивни в този ден! От вашата бърза реакция и намеса зависят много събития с определено значение за вас в близък период от време. Проявете отвореност към други идеи, становища, концепции! Заздравете позициите си на работното място и в партньорството си също! Не избягвайте открит разговор.


КОЗИРОГ

Ваш колега ще създаде малък хаос на работното място! Оказва се, че в последните дни е неглежирал много от ангажиментите си. Не поддавайте на изкушения и не залитайте по мимолетни връзки. Постоянното ви партньорство се развива правилно и в желаната посока! Не допускайте влияния от страна на близки.

ВОДОЛЕЙ

Създава се напрегната атмосфера на работното място. Липсата на професионализъм и точност у някого ви изнервя! Изпитвате силна нужда от промяна и нови контакти. Насочете се към среда, в която ще оценят качествата ви на всякакво ниво. Не правете компромиси със себе си и времето си. Действайте по-методично!


РИБИ

Днес правилно сте насочени към основните си приоритети! Степенувайте събитията им според тяхната значимост и започнете да ги реализирате смело и с твърда решимост. Отдавна планувана среща с по-висшестоящ ще затвърди самочувствието ви и вярата в близкия личен успех. Не правете емоционални изводи!

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари