понеделник, 19 дек 2011 г. 11:59 ч.

Гинес начинание

Елица събира българи за рекордно хоро

Blife.bg

Елица събира българи за рекордно хоро

През 2012 година Eлица Тодорова си е поставила амбициозната задача да поведе 50 000 деца, младежи и млади по дух българи в най дългото хоро на света.

„Грандиозното хоро от 1300 българи с което представих България на Олимпийския стадион в Берлин на 2 юли 2011 бе само репетиция за Световния рекорд, който ще осъществим през 2012 година заедно с всички мои приятели, които обичат автентичния фолклор и работят с ритъм, любов и душа за запазване на културните ценности и живата съкровищница на България!“ разказва плановете си изпълнителката на "Вода".

До дни ще стартира специалният сайт, в който всеки българин, който обича фолклора може да се регистрира.

На самата Нова година точно след речта на президента на площад Батенберг Елица Тодорова ще обяви инициативния комитет, който тя е поканила за осъществяване на най значимото културно събитие за България през 2012 година.

Специален Екип на Гинес вече работи с Елица по събитие номер 1 за България през 2012 година

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Paraskeva Stoynova - 16:45, 26 апр

    Много ми харесва идеята за най-дългото хоро в света и бих искала да се включа в него.
    Поздрави!

  • Параскева Стойнова - 16:40, 26 апр

    Много ми харесва идеята за най-дългото хоро в света и бих искала да се включа в него.
    Поздрави!

Напиши коментар

Коментари