събота, 27 мар 2010 г. 12:44 ч.

ЖЕНСКИ СВЯТ

Наталия Гуркова в България за "Мисис Дама на годината" (ВИДЕО)

Ива Василева

Наталия Гуркова в България за "Мисис Дама на годината" (ВИДЕО)

Снимка: BNEWS, Николай Дончев

За втора година Меги Савова и сдружение Famous организират конкурса „Мисис дама на годината".

Сред специалните гости на конкурса в Grand Hotel Sofia бе Наталия Грукова. В прекрасно настроение тя се наслаждаваше на вкусни ястия и изискано вино. Очаквайте скоро в BLife видео интервю с красавицата, в което ще се опитаме да разберем как e животът й като омъжена жена и майка. 

За втори път организаторката на събитието Меги Савова пое отговорността да отличи най-успелите дами у нас. Критерии не бяха нито визията, нито годините, а способността на нежните създания да управляват бизнес. Отличията бяха връчени в началото на вечерта. Последва петстепенна вечеря с невероятни кулинарни и винарски шедьоври. 

Водещ на събитието бе Ели Гигова, която бе видимо нервна на моменти и накъсваше речта си с грешки. Стефан Илчев поздрави гостите със своя песен. Озвучителната техника го предаде, но той довърши песента на живо и акапелно.

Гледайте видео с наградените Анелия Петкова, Славка Занева, Снежана Спасова, Албена Йорданова и Камелия Терзийска. Оличена бе и водещата на "Тази сутрин" по bTV Ани Цолова, която обаче не присъстваше на събитието. Разберете какви са техните заслуги, коя област е тяхната сила и какво трябва на една жена, за да успее в мъжкия свят.

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • звезда - 14:42, 29 мар

    Няма нужда от коментар! Просто хляб и зрелища!Докога? Добър имич за България- страна на силикона и талпи от миски!

Напиши коментар

Коментари