петък, 20 яну 2012 г. 10:45 ч.

Късметлийка

Екстра Нина: Аз съм белязана от съдбата

BLife

 Екстра Нина: Аз съм белязана от съдбата

Миналата година на 5 декември, Екстра Нина пусна новата си песен "Белязани с любов"

При гостуването си в "Сладки приказки" тя сподели, че това е проект, който замисля отдавна, но чак сега е успяла да реализира.

"Смятам, че всеки човек се е родил с някаква мисия, цел. Има хора, които са белязани от съдбата. Мисията им е да носят любов и да даряват щастие. Аз мисля, че и аз съм един от тези хора. Аз съм тук, за да обичам, да помагам с каквото имам, да нося щастие и любов", разказа една от първите звезди в поп фолка.

През 1995 г Екстра Нина представя първия си сингъл "Затвори очи", а година по-късно тя представя първия си самостоятелен албум. Нина е във фолк жанра от близо 17 години. В началото е част от голямата музикална компания Пайнер, но сега сама се грижи за продуцирането си.

"Сама се продуцирам. Бях направила един проект преди две години, но в този момент музиката, хората навлязоха в кризата и реших да изчакам по-подходящ момент. Иначе през тези години не съм спряла да работя".

Според изпълнителката само в България, артистите, които творят от много години йе получават уважението, което заслужават. "Ако една държава уважава своите изпълнители, не може да се случи така един изпълнител да се изчерпа. Това се случва само в България, правят го родните медии. Дори и да имаш дълга кариера и да си примерно на 30 вече си мислят, че си се амортизирал.  Медиите спират да показват и лансират старите образи, за сметка на новите, а това не е правилно".  

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари