неделя, 28 мар 2010 г. 10:56 ч.

СЪДБА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП

Ивелина Христова

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП

Всеки ден ясновидецът Ивелина Христова ви дава своите съвети за това как да изживеете един ползотворен ден.

ОВЕН

Бъдете по-смели, но и по-разумни в създаването на нови интимни контакти. Възможни са разочарования на по-късен етап. Щадете емоциите си и избягвайте случайни връзки, особено с ангажирани персони. Освен от сексуални емоции имате нужда и от обгрижване и разбиране. Липсата на комуникация ви подтиска .

ТЕЛЕЦ

Излизате от състоянието на неяснота и тревожност, в което сте от много време. Осъзнавате колко са неразумни и погрешни подозренията ви. Партньорът ви е лоялен към вас и вие го разбирате най-после. Бъдете по-скоро слушател отколкото спорещ в един  разговор. Приемете безусловно тезата на събеседника.

БЛИЗНАЦИ

Денят слага край на сърдечната криза. Поставя ново начало в развитието на една интимна връзка, която е много полезна и изключително необходима за вас. Изчезва чувството ви на самота. Не сте объркани, а заставате на ясни позиции. Намеренията ви за брак са естествени и логични. А изборът на човек - правилен.

РАК

Оневинявате се постоянно и намирате причини, за да обясните непремереното си поведение и груби изказвания по адрес на вашия партньор. Назрява конфликт, който трябва да туширате незабавно, за да не бъде с лоши и дълготрайни последици. Потърсете мнението на специалист, който да анализира сложната ситуация.

ЛЪВ

Обикновен ден. Изненадайте партньора си с покана за вечеря или отидете на гости. Около вас цари хармония, отношенията ви са балансирани и се чувствате приятно, леко и фриволно. Интеракцията е на нужното ниво. Може да обсъдите евентуалната ваканция и възможностите да я направите по- различна.

ДЕВА

Твърде сприхави сте, даже малко заядливи. Създавате скандали и напрежение около себе си. Атмосферата е нервна. Конфликтни сте. По-възможност се уединете, потърсете причините за това си поведение. Дистанцирайте се в рамките на деня от вашия интимен партньор, за да не влезете в изкуствено провокиран конфликт.

ВЕЗНИ

Обладани сте от чувство на вина, че не обръщате достатъчно време на партньора си. Компенсирайте поведението си с изненада, подарък или покана за вечеря. Открийте чувствата си. Говорете за тях смело и дълго. Ще спечелите от своята искреност. Денят е подходящ за укрепване на вече съществуващи интимни контакти.

СКИРПИОН

Днес трябва да сте ясни и целенасочени- това е пътят към сърцето на вашия избраник. С такт, находчивост, природен чар и интуиция ще спечелите каузата си, която е правилна и вярна. Борете се за свободата си и личното си пространство-смело. Силно интуитивни сте и предусещате събитията.

СТРЕЛЕЦ

Променете себе си, ако искате да съхраните връзката си! По характер сте много непоследователни, а това не е полезно за партньорството ви. Спазвайте обещания и дръжте на думата си. Бъдете точни, когато става дума за спазване на обещания. Не трябва да сте уклончиви и неясни. Ставате лениви понякога и това ви вреди.

КОЗИРОГ

Не бива трудностите да ви плашат. Ще се организирате и преодолеете още от самото начало на деня. Не бъдете инертни като не вършите нищо. Атакувайте любимия човек с подаръци и изненади. Изразете себе си не само вербално, а и материално, което особено ще допадне на половинката ви, която е в очакване отдавна.

ВОДОЛЕЙ
Днес сте променлив в настроенията си - способни сте да изпитате големи страсти и силна ревност. Не обичате да получавате откази, а точно това ще ви се случи. Мобилизирайте се и активизирайте целия си потенциал в една нова връзка, към която сте малко повече мнителни, отколкото реални. Забравете съмненията.

РИБИ

Търсите логика в поведението на партньора си напоследък. Той е объркващ с редица свои постъпки, което ви кара да се съмнявате в неговата вярност. Не предполагайте и предугаждайте. Търсете истината в разговори. Не се осланяйте на чуждо мнение. Спекулират с вас и нагнетяват атмосферата допълнително.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари