петък, 27 яну 2012 г. 14:01 ч.

Ново поприще

Светльо Витков пише книга

Blife.bg

Светльо Витков пише книга

Бившият кандидат-президент Светльо Витков отбеляза 41-вия си рожден ден със скромно градинско парти в столична сладкарница преди ден.

 „Приготвил съм само здравословни храни за гостите – боза, тулумби. И повече течности. В тялото ни има около 20% твърдо вещество, останалото са течности. И ние цял живот се опитваме да разберем какви са те”, философства пред „Монитор” бившият фронтмен на „Хиподил”.


Въпреки тежките зимни условия, които накарали вокалиста на Хиподил да постои в преспите известно време, той успял да напазарува за празничния шопинг и почерпил подобаващо за рождения ден.

 “Не му се сърдя на времето. Той не ни изненадва. Само създава предпоставки за изненади. Пък и след зимата идва сезонът на джапанките покрай него и на дините. Ние трябва да се готвим за жегите, а не да тракаме със зъби край радиатора”, мъдро разсъждава забавния изпълнител. 

В творчески план създателят на вечните химни като „Бате Гойко” е убеден, че няма да скучае  през 2012-а. Има и завършени литературни проекти, но засега изчаква реализация. Той не сподели детайли  около писателското си начинание, защото когато станат нещата, чак тогава ще разкаже повече.


Коментари

  • papagai - 17:40, 28 яну

    4udno,kakvo li 6te napi6e-ta toi ne moge da govori.......

Напиши коментар

Коментари