понеделник, 29 мар 2010 г. 10:40 ч.

ВЪТРЕШНИ РАБОТИ

Валерия губи козове, Доган получава всичко

Ивелина Христова

Валерия губи козове, Доган получава всичко

Доган притежава всичко, което поиска. Може да си го позволи и знае как да го получи. Чувства се балансиран, когато постигне желана материална цел и има абсолютна властова опека върху околните.

Доган не понася наложени отвън ограничения и винаги се старае да контролира събитията напълно.

Скоро отново ще извади от широкия си фокуснически ръкав информация, която ще уличи в продажност и политически слугинаж известен мъж на високи позиции в държавата.

Притежава авангардно мислене и самобитен ум. Макар и с философско образование, Доган се увлича от мистика и окултизъм. Вярва в съновиденя и е суеверен. Фаталист е и не взема важни решения на дата 13-и.

Текущата година е преломна в личен план. Възможно е да узакони дълго съвместно съжителство.

Валерия Велева - до средата на годината ще й се случват събития, които ще й причиняват морален дискомфорт и постоянни безсъници. Ще претърпи много трансформации в кариера и лични връзки.

Ще се лиши от атрибути, които я правят елитарна. Медийната сензация около нея от последните дни ще даде отражение върху журналистическата й кариера.

Ще се появят доказателства за нейната непригодност да служи коректно на обществения интерес. Очаквам отдръпване от  публичното пространство. Губене на позиции в социалната йерархия на обществото.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • мистик - 21:19, 30 мар

    ама това предсказание ли е?????

  • ха ха - 13:27, 29 мар

    Това ми звучи като анализ на нещо , което се случило, а не като предсказание.

Напиши коментар

Коментари