сряда, 29 фев 2012 г. 11:55 ч.

Мистика

Ивомир Димчев: Душата съществува винаги /видео/

Нина Петкова
Ивомир Димчев и Джон Кехоу, сн. личен архив

Ивомир Димчев издава бестселърите на Джон Кехоу в България. В интервю за Blife той разказа за своята теория за успех, здраве и хармония и петте си книги, които се радват на световен успех.

Ивомир Димчев е физик, който силно отрича новите учения и теории за силата човек да променя сам живота си. След като загубил сина си и останал на улицата заради финасови затруднения Ивомир започва да практикува методите на Джон Кехоу.Осем години по-късно той става автор на своя теория и пет книги посветени на идеята, че ние сами изграждаме живота и съдбата си.  

Последните три книги на Ивомир са „Черната книга”, „Бялата книга” и „Теория на когиталността”.

„Първата книга “The black book”, описва от къде произлизаме и какво се случва след края на живота. Втората книга е за любовта, която е основната енергия и емоция, най-важна за нас. Любовта е и в основата на моята теория на когиталността. Третата книга научно обяснява пряката връзката между нашите мисли и това което ни се случва в живота”, каза авторът пред камерата на Blife.

Разликата между всички други науки, теории и методи за възможностите на човек да чертае съдбата си е, че творбите на Ивомир обясняват защо  и как мисълта, която е енергия, влияе на настоящето, бъдещето, здравето, емоционалното ни състояние или на живота ни, като цяло.

„Когато чуваме, че да мислим положително е добре, но не ни е обяснено защо, тезата не е много ясна. Аз обяснявам научно как точно нашите мисли, чувства, емоции и думи влияят на нас самите и на живота и бъдещето ни. Нашите мисли и думи са вълни или енергия, която привлича подобна енергия и обстоятелства в живота ни. Ако контролираме мислите, нагласата и емоциите си ще успеем да сме по-положителни и да привличаме положителни обстоятелства”.

Ивомир преодолява смъртта на сина шестнайсет годишният си син с помощта на своите методи и истините до които е стигнал, след като се занимава научно с различни теории за силата на ума. В книгите си той обяснява и теорията за прераждането и вечността на душата - енергия, която не се губи във Вселената.

„Въпреки тежката загуба, която преживях, аз твърдя, че съм един щастлив човек.

Убеден съм с теорията за прераждането и вечното съществуване на душите ни. Чрез медитация или сън, аз успявам да контактувам с душата на моят починал син. Това не означава, че разговаряме, аз просто усещам присъствието му в определени моменти”.

Авторът на „Теория на когиталността”, разказва и за Акашевите записи в своята книга. Той обяснява, че всеки един от нас притежава цялата информация от тях, закодирана в нашето ДНК.

„Цялата информация се съдържа във всяка наша клетка, но сме забравили как да я ползваме”.

Ивомир Димчев: Душата съществува винаги /видео/


BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • един от вас - 10:37, 6 ное

  Убий простака със мълчание......най сме чели Дънов но вие не сте го разбрали.....и след като такъв "Колос "като Дънов не можа да ви накара да коги-мислите се появява Ивомир за да ви накара да си размърдате сивите клетки. ....но вий не го правите. ..приятен ден

 • моника пам - 21:21, 5 авг

  НЕВЕЖЕСТВОТО Е БЕЗКРАЙНО-ПРОСТОТИЯТА Е ЖАЛКА! АКО МОЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ТОМОВЕТЕ НА ПЕТЪР ДЪНОВ И МНОГО ДРУГИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДИ АВТОРИ, ЗАЩОТО СЕ НАМИРАМЕ ВЪВ ВРЕМЕТО НА ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ-НА КВАНТОВ ПРЕХОД И Е МНОГО ЖАЛКО,ЧЕ ИМА ХОРА, КОИТО СА ЗАТЪНАЛИ В ТАКОВА БЕЗХАБЕРИЕ И НЕГАТИВНОСТ.

 • Ваня - 10:33, 21 фев

  Подкрепям КОЛЕВ. Наистина не разбирам какво ви пречи човека. Важното е, че се чувства добре. И вие си намерете причини за щастие и удовлетвореност вместо само да ръсите негативизъм. :)

 • КОЛЕВ - 14:05, 6 мар

  Това е българина всичко хули или уплюва. СЛЕД КАТО С ТОВА УЧЕНИЕ СЕ ЧУВСТВА ПО ДОБРЕ, И С НИЩО НЕ ВИ ПРИТЕСНЯВА ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ. По добре ли ще се чувствате ако човек се побърка от мъка? Не всичко човек разбира,но всеки заслужава щастие. Този човек така си е решил проблема. Направете го вие без да се натрапвате. Какво чакате???

 • Позитивно-негативен - 18:34, 29 фев

  "Ивомир преодолява смъртта на сина шестнайсет годишният си син с помощта на своите методи". Може пък да е бил от съседа...
  Ненормалността ни застига!!!
  То и едни Журналисти - халва да ядат...

 • непревъртял още - 18:29, 29 фев

  Този Ивомир Димчев съвсем е превъртял....Е , случва се...!!! И името му хубаво и звучно даже...

 • Душата - 18:26, 29 фев

  Айде бе.....И откъде си сигурен?!

Напиши коментар

Коментари