сряда, 7 апр 2010 г. 11:22 ч.

Специален подбор

Затворникът ерген от Гуантанамо

Blife.bg

Затворникът ерген от Гуантанамо

Ерген от затвора в Гуантанамо избраха след събеседване в Щатите експертите на ДАНС.

Ерген от затвора в Гуантанамо избраха след събеседване на място служителите на ДАНС. По тяхна преценка избраникът е най-подходящ да живее у нас с бежански статут и да не ни създава проблеми от каквото и да е естество.

Финансирането на неговия престой в България се поема почти изцяло от американска страна, българските власти се натоварват с организацията по пребиваването на затворника от Гуантанамо.

"Държавният департамент и правителството на САЩ поемат голяма част от разходите, свързани с неговото интегриране. Той ще се ползва всичко, което се дава като възможност на един чужд гражданин със статут на бежанец.", коментира вътрешният министър

Подробности в BNews.bg

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари