понеделник, 19 апр 2010 г. 11:55 ч.

на 24 април

Концерт в помощ на Миро от "Мери Бойс Бенд"

Blife.bg

Концерт в помощ на Миро от "Мери Бойс Бенд"

И Миро от "Мери Бойс Бенд" се нуждае от нашата помощ.

Акага, БТР, Д2, Сигнал, група Те и Милена Славова ще участват на 24 април в концерт в подкрепа на Миро от "Мери Бойс Бенд". Събитието ще е в Sofia Live Club и ще започне в 19:00 часа. и целта му е да се съберат пари за лечението на китариста на групата - съпругът на Мери. Той е болен от левкемия и за да бъде спасен са необходими 100 000 евро.

Диагнозата на музиканта е от ноември 2008 година. В момента лекува рецидив на олестта в клиника във Франция.

Ще бъде открит и sms номер, на който също да се събират пари за лечението на музиканта. Съпругата му - вокалистката на "Мери Бойс Бенд", е открила и банкови сметки, на които се събират пари за лечението на Миро. Те са на името на Мария Илиева Мутафчиева.

Първа Инвестиционна Банка - BIC FINVBGSF
Клон Народен театър, ул. "Дякон Игнатий" 7
BGN IBAN: BG24FINV91501004419465
EUR IBAN: BG82FINV91501004419488

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Теодора Пеева - 09:55, 6 юни

    Гледах предаването "Търси се"!Мария се държа като мъжко момиче,но само тя си знае какво и е отвътре!За съжаление не разполагам с финанси,но поне смс пуснах,ще разгласявам и на познати и приятели!Силно се надявам да е много близко излекуването на Миро!Успех и стискам палци!

Напиши коментар

Коментари