петък, 23 апр 2010 г. 13:30 ч.

Поредна манекенска драма

Финалистки се отказват от Мис България 2010

Blife.bg

Финалистки се отказват   от  Мис България 2010

Часове преди началото на най-престижния конкурс за красота „Мис България 2010”, напрежението ескалира неконтролируемо.

Новото изискване на организаторите към кандидатките за Мис България е да подпишат договор от 15 страници. Това създаде смут сред момичетата, които се притесниха от сериозността на договорите и даже някои поискаха да се откажат.

Огромна е вероятността днес в 20.30 часа на сцената на конкурса да не се представят всички 18 участнички, но се надяваме отганизаторите да са "потушили" капризите на кандидатките.

Жени Калканджиева коментира събитията относно конфликтната ситуация:

„Крайно време беше да разработим един наистина сериозен договор. Момичетата трябва да са наясно, че която спечели короната трябва да подхожда отговорно към титлата. Не виждам нищо притеснително в това, след като един ангажимент е вече поет, да се изпълни.

Многобройни са случаите, в които момичетата се съгласяват да заснемат примерно реклама, агенцията подписва договор с клиента и накрая дължи неустойки просто заради каприз на миските.”

Днес сутринта в интервю за "На Кафе" Калканджиева сподели още подробности около подготовката на конкурса. Тя заяви, че тази година е била много по-критична към участничките, затова на финала са останали по-малко момичета за разлика от други години, когато се борят около 30 кандидатки.

Да се надяваме, че наистина качеството ще е на ниво и ще си имаме една достойна нова Мис България!

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари