четвъртък, 16 май 2013 г. 13:00 ч.

Скоро

Алек Сандър води у нас нюйоркска арт икона

Blife.bg

Алек Сандър води у нас нюйоркска арт икона

Снимка: Facebook

Всестранно развитият талант няма намерение да изоставя своята родина и затова регулярно си идва и реализира различни проекти тук. Следващото му предложение за родната публика е Международен арт фестивал.

Българският изпълнител Алек Сандър ще доведе у нас арт иконата на Ню Йорк Yozmit в края на май.

Двамата вече минаха през Лондон, Лас Вегас и Ню Йорк, за да представят едно невероятно авангардно шоу. С него откриха миналогодишния New York Music Festival, а сега е ред и на родната публика да му се наслади.

Това ще се случи в рамките на първото издание на международния арт фестивал Дома Арт Фест.


Алек Сандър и Yozmit ще открият събитието, което ще продължи от 30 май до 9 юни, с интерактивен музикален, танцов и светлинен пърформанс. Ще има кратко дефиле с десет дизайнерски рокли, дело на Yozmit, които ще обособят танцовото пространсто и ще посрещат гостите в последния ден от месеца.

Роклята, с която Yozmit изпълнява The Walk (разходката) из всички световни столици, е наградена на Виенския бал през 2012 година.

В настоящето издание ексцентричният творец и Alek Sandar журират за новите крал и кралица на бала. The Walk ще се случи и по улиците на София в дните непосредствено преди фестивала.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари