вторник, 18 юни 2013 г. 00:03 ч.

На финала

Кирил е Къртицата, Любо спечели наградата!

Blife.bg

Кирил е Къртицата, Любо спечели наградата!

Актьорът Кирил Ефремов е Къртицата. Бившият баскетболист Любомир Жечев пък стана победител в шоуто на ТВ7, като 69,7 % от зрителите гласуваха за него.

Любомир стана победител в първия сезон на КЪРТИЦАТА.

Той получи чек от 137450 лв., а победата му беше отпразнувана с тържествено и мащабно светлинно шоу.

“Много силно вярвах, че ще спечеля още преди да се явя на кастинг. Имам идеи и познавам достатъчно хора, за да реализирам няколко проекта, от които и други хора да спечелят”, каза Любо при получаването на чека.

Той успя да преодолее всички препятствия и да победи противници като Тошо, Кирил Ефремов и Деян Донков.

Любомир е на 25 години. Завършил е журналистика в СУ, издавал е списание, работил е в няколко телевизии. Развива собствен бизнес. Определя себе си, като наблюдателен, умен и досаден, комуникативен и безпардонен. Обича да говори, така преодолява напрежението. Иронизира всичко. Нещата, които биха подобрили живота му са: пари, книги и нашествие от извънземни. Не се страхува от нищо.

КЪРТИЦАТА в предаването се оказа Кирил Ефремов.

Името на Кирил Ефремов като Къртица бе обявено от авторите на шоуто във финалното предаване на Къртицата по ТВ7, което се излъчи в понеделник вечер.


Кирил Ефремов е много добър актьор. Той е изключително добър и честен човек. На него му беше изключително трудно. За нас беше чест, че тъкмо той беше Къртицата, обявиха от предаването.

От останалите играчи на финала останаха баскетболиста Любо и красивата Марина от Бургас.

Над 60% от зрителите на ТВ7 обаче разкриха, че Кирил Ефремов е Къртицата. Затова паричната награда от 112 550 лв. трябва да отиде в някой от зрителите, които са гласували със SМS в зрителския вот.

В сряда в сутрешния блок на ТВ7 Витомир Саръиванов ще изтегли 3 имена на гласували зрители. С жребий от тях ще бъде изтеглен късметлията, който ще вземе изгубените пари на Къртицата - 112 550 лв.

Дано парите да отидат при човек, който наистина има нужда от тях. Не съм разочарован, че ме разкриха, каза Кирил Ефремов.

Коментари

  • marina - 16:38, 18 юни

    Kiril e mnogo simpati4en!

Напиши коментар

Коментари