неделя, 1 дек 2013 г. 09:35 ч.

Българска вечер

Раздадоха наградите Бизнес дама на 2013-та

Blife.bg

Раздадоха наградите Бизнес дама на 2013-та

Нейно Кралско Височество принцесата на Югославия Катарина, отпразнува рождения си ден в България.

Тя дойде за да бъде  почетен патрон на национален конкурс Бизнесдама на годината 2013, който се проведе с благотворителна цел  в балните зали на хотел Шератон. Принцеса Катарина е внучка на последния крал на Югославия и племенница на съпруга на Кралицата на Великобритания Елизабет Втора- принц Филип. Приятелството и с притежателя на конкурса лорд Евгени Минчев доведе аристократката за първи път в София, заедно с друга височайша особа със синя кръв- принцеса Марина Лобанов – Ростовски. Именно в полза на управляваната от нея и принц Майкъл ъф Кент /внук на крал Джордж Пети/ фондация за обгорели деца CBT е и благотворителната насоченост на конкурса.


Притежателят на конкурса Бизнесдама на годината с почетния си гост принцеса Катарина от Югославия и принцеса Марина Лобанов-Ростовски.

Ето категориите и наградените:

Категория Управител на фитнес верига Orange fitness - Марина Станева. Наградата връчи г-жа Весела Барбукова.

Категория собствена компания за здравословно хранене Fine Line - Гергана Вълова. Наградата връчи Ивана Скендерова.

Категория новации - Мариела Нордел. Наградата връчва Елена Кристиано.

Категория Счетоводство и одит "Брейн сторм консулт"-  Камелия Терзийска. Наградата връчи Мая Косева.

Категория собствен ресторант- шеф Сидония Радева. Наградата връчи сър Стивън Търнър- Велик Приор на Ордена на Свети Теотонио.

Категория собствен бизнес. Внос на козметика L’ Erbolario –Десислава  Първанова.

Категория собствена нотариална кантора Нотариус Георгиева.

Категория собствен бизнес –климатична техника DAIKIN - Таня Стоянова.

Категория мениджър на крайморски комплекс- Райска градина и Бизнесдама на годината 2013 стана  Силвия Хрисимова- Шонлебе. Наградата връчи бизнесдамата Ана Палашева.

Събраната сума бе в полза на фондацията CBT, която се занимава с лечение на обгорели деца по цял свят , като конкретното дарение е за деца от Източна Европа и Русия. Сред по-изявените дарители на вечерта бяха притежателят на Мол Парадайз Давид Михайлович, бизнесдамата Мариела Нордел , Ана Палашева, Ивана Скендерова и израелският бизнесмен Илан Цория.

Притежателят на конкурса лорд Евгени Минчев бе посветил конкурса на националните традиции , като залата беше украсена с български фолклорни елементи, гостите бяха посрещнати от облечени в народни носии мъже и жени а звездата на вечерта не беше някоя естрадна звезда а певицата Гуна Иванова с двете си внучки.

Присъстващите два пъти станаха на крака- веднъж за да изпеят Happy birthday за Нейно Кралско Височество принцеса Катарина от Югославия и след това в знак на благодарност към лорд Минчев за неговата благотворителност.

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари