вторник, 14 яну 2014 г. 14:39 ч.

Тандем

Ангел и Моисей остават дует?

Blife.bg

Ангел и Моисей остават дует?

Интересни въпроси около личния живот и творческите планове на момчетата.

Дуетът Ангел и Моисей нямало да се разпада официално, но, според думите на Моисей, на преден план в момента са соловите кариери на двамата изпълнители. Близки до него коментират, че той е доста деликатен и сърце не му давало да разкрие големите творчески разминавания между него и доскорошния му съподвижник Ангел.

Масло в огъня наливала и танцьорката, окупирала сърцето на дуетната половинка на Моисей. Тя държала Ангел изкъсо и не била във възторг от честите му излизания с момчетата. Друг основен проблем бил финансовият. Ангел постоянно търсел финансова изгода от всичко, докато Моисей бил по-мек и правел отстъпки.

Липсата на приятелка до себе си изпълнителят обяснява с прекалена ангажираност и непостоянство. "Не съм готов за момиче в живота си, непрекъснато си сменям настроенията и това тежи" - категоричен е талантливият певец.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари