петък, 31 окт 2014 г. 11:09 ч.

Първа

Крисия оглави интернет класация

Blife.bg

Крисия оглави интернет класация

Крисия Тодорова

Прелестната Крисия Тодорова заедно с близнаците пианисти - Хасан и Ибрахим Игнатови засега са на първо място в класация, направена в интернет преди истинското състезание, което предстои на детската Евровизия в Малта.

Гласуването е в сайта wiwibloggs.com, който публикува новини не само от детския песенен конкурс, но и от голямата Евровизия. За нея през пролетта също е била организирана анкета сред интернет потребителите.

В този сайт песента на Крисия, Хасан и Ибрахим “Планетата на децата” води с 19,24% и 4473 гледания пред останалите 15 клипа на другите държави участнички.

Много близо до нас - с 4271 гледания и 18,37%, е песента на Украйна, която се изпълнява от момичешкото трио Sympho-Nick.На трето място е Черна гора, която има 9,88%, следвана от Русия с 9,78%. 

“Финалът на журито” е в петък, ден преди истинското състезание на 15 ноември, събота. В петъчната вечер участниците излизат на сцената като на генерална репетиция - с костюми, грим, пушек и всичко, каквото са приготвили.

На практика тази вечер не е точно репетиция, защото журито гледа и гласува. Оценката му ще бъде прибавена към вота на публиката, която ще гласува на живо в събота.

Последният път, когато България участва в детската Евровизия, беше през 2011 г. в Ереван. Там Иван Иванов изпя песента “Супергерой”.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари