понеделник, 19 юли 2010 г. 15:40 ч.

Vox Populi

Бойко е най-красив с униформа

Blife.bg

Бойко е най-красив с униформа

Преди точно пет дни ви попитахме "Кой Бойко е по-красив?", а сега, пет дни по-късно, е ясно, че Бойко е най-харесван с униформа

Проучването ни беше провокирано от недоволството на министър председателя, че при гостуването си в Нова ТВ, водещият Витомир Саръиванов му е сложил грозна снимка за анонса, на която е небръснат.

Изглежда г-н Борисов освен сериозен мъж се оказа и суетен. След като преди време грабна наградата за най-красив политик в конкурс организиран съвместно от BLife и BNews, днес вие определихте кое от превъплъщенията на премиера ви е любимо.

Безапелационно с 56% от вашия вот наградата печели униформеният Бойко. Интересен е факът, че на българите изглежда им е писнало от костюмари, защото спретнатият Бойко с костюм събира едва 16% одобрение.

На почетната втора позиция на стълбичката се нарежда Борисов по спортен екип28%).


Явно това, че мъже в униформи са много желани и секси, е повече от вярно - поне що се отнася до Бойко Борисов.

В обобщение е направил наш читател, който е заявил под статията: "Kakto i da go snimat g-n Borisov e maj na majetе.Tova e! Krasiv, majestven..."

boiko

Какво повече можем да кажем...

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Dwightfum - 11:11, 19 апр

  заказать продвижение сайта по кликам логин в скайпе SEO - PRO1

 • Петър4о - 23:39, 15 фев

  Интересна униформа !?
  кой ли е бил дизайнерът? Жени Живкова ли !?
  обърнете внимание на фуражката с леко античногръцкия елемент, и на особените ширити на яката му :)
  Уникална униформа за България, без никакъв аналог, ни в средновековната, ни в съвременната ни история!

 • Chik - 16:24, 19 юли

  Премиерът ни е не просто красив, а истински мъж, каквито в България спокойно мога да кажа че от три поколения насам няма. И с униформа, и без све си е пич от класа и знае как да се оправи с ши*аните комунисти!!!
  П.С. Ще стискам палци за Тишо Боксьора да събере смелост да ги изпее всичките комунистически боклуци от бригадата на Бактерията ;). Господ да го пази!!!

Напиши коментар

Коментари