четвъртък, 30 юли 2015 г. 12:22 ч.

Под един покрив

Ивайло и Кеца пак заедно

Blife.bg

Ивайло и Кеца пак заедно

Васко и Ивайло продължават да живеят заедно и дори наскоро без много шум отбелязаха 50-годишнината на Ивайло.

Естрадната звезда Васил Найденов и импресариото му Ивайло Манолов все още делят общ покрив, видяха топпапараците на "България Днес".

Напоследък излязоха публикации, че двамата са се разделили, а изпълнителят е приютил по-млад мъж, но това се оказа измислица.

Васко и Ивайло продължават да живеят заедно и дори наскоро без много шум отбелязаха 50-годишнината на Ивайло. Импресариото на Кеца чукна златния юбилей на 18 юли. Тихо, скромно и спокойничко минал празникът, разкриват пред "България Днес" близки до звездната двойка.

Една от причините била, че Васко е с 15 години по-възрастен от Ивайло и на 3 септември също има юбилей, като ще навърши 65 години. Купоните и празненствата не му били силата и предпочитал уединението вкъщи. Затова и не поемал много ангажименти, а предпочитал да работи усилено най-вече по празници срещу солиден хонорар.

Основните проблеми между двамата били два. Първият е с прословутите закъснения на Кеца за концерти. Години наред Ивайло бере ядове заради характера на естрадната легенда, който "подтиквал" Найденов да пристига с час-два по-късно от уречените часове за мероприятия.

Другият конфликт бил заради цигарите, които приятелят на певеца пуши постоянно. Както и чашката, която импресариото започнал все по-често да надига покрай съвместния им личен и професионален живот.

Двамата могат често да бъдат забелязани в Южния парк в квартал "Иван Вазов", където живеят. Тъй като нямат много ангажименти, те не обичат да излизат надалеч често.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари