петък, 5 фев 2016 г. 12:02 ч.

Христо Мутафчиев се изцепи

Фейсбук е за незадоволени жени и комплексирани мъже

Blife.bg

Фейсбук е за незадоволени жени и комплексирани мъже

„Трябва да започнем повече да мислим, вместо да говорим глупости и да ползваме световния клюкарник за низши цели. Всеки комплексиран мъж и всяка незадоволена жена ползва Фейсбук, за да мрази и ненавижда някой“, казва актьорът Христо Мутафчиев

Преди години председателят на Съюза на артистите имал регистрация, но след това прекратил присъствието си в социалната мрежа.

 „Нямам нужда да се мърся .Предпочитам да запазя хигиена на очите си, ако може и на слуха си, и изчезнах от това пространство. Не искам негативизъм, когато сутринта съм зареден позитивно и съм готов за битки“, казва Мутафчиев.

 Според него голяма част от актьорите са превърнали профилите си в социалната мрежа във филиал на жълтата преса.

 „Толкова пъти колегите – някои известни, други – не толкова, се дразнят на жълтата преса, която непрекъснато ни навира в л..ната с измислици и простотии. Възмущаваме се, а в същото време превръщаме собствените си страници в жълти вестници. Това не го разбирам! Фейсбук не е пространство за добри хора“, споделя Христо Мутафчиев пред в. „Монитор“.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • az - 17:58, 5 фев

    Напълно си прав Христо....

Напиши коментар

Коментари