понеделник, 28 мар 2016 г. 11:24 ч.

Иновации

Книжарница използва 50 нюанса сиво като строителен материал (СНИМКИ)

Blife.bg

Книжарница използва 50 нюанса сиво като строителен материал (СНИМКИ)

Преди няколко години всички говореха за еротичния бестселър „50 нюанса сиво“. Забранения плод, както е известно е сладък.

Домакините се втурнаха към книжарниците, за да се снабдят с екземпляр от книгата и да опитата от прелестите на софт-порното на чаша кафе и ябълков пай.

Но нещо не стана както трябва, магията не сработи или пък литературните достойнства на романа не оправдаха очакванията.

Сега същите домакини връщат „50 нюанса сиво“ в антикварните книжарници, за да се отърват от ненужния боклук.

В една такава книжарница “Goldstone Books” в Уелс, се събрали толкова екземпляри на книгата, че служителите измислили интересен начин за използването им.


Те построили кула от книгите. В началото всичко било на шега, но книгите ставали все повече и повече, а служителката, която се занимавала с тях излязла в отпуск. В началото колегите й трупали книгите на бюрото, но после решили да построят стена, с която да заградят работното й място.

После втора стена. Не забравили и най-важното, да оставят отвор в стената, за да може колежката им все пак да се добере до работното си място.

Снимките обиколиха социалните мрежи и станаха публично достояние. По този повод от книжарницата се обърнаха с молба: „Хора, може ли повече да не ни носите „50 нюанса сиво“?. Може всичко друго, само не това“.

Все пак ако искате да се избавите от тази отпадъчна хартия, може да ви се отдаде да я продадете. Но тези, които са искали да прочетат „50 нюанса сиво“, вече са го направили. А това не е книга, която някой иска да държи в библиотеката си и да препрочита.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари