събота, 31 дек 2016 г. 10:11 ч.

Звездни прогнози

Новогодишен хороскоп - 31 декември

Диана Луна

Новогодишен хороскоп - 31 декември

Щастието е състояние на Духа, ето защо хубавото предстои!

ОВЕН 21.03 - 20.04

 Новогодишен съвет: Оставете Душата си да прави изборите, като не пропускате шанса за една привлекателна комуникация - промяна на по-различно ниво! Днес сте решителни и забавни, а това е показателно пред всички останали! Ще ви занимаят финансови въпроси по задължения, които поне сега внимавайте от прибързаност  - точно сега не ги решавате! Има причина да поемите в друга посока, по-положителна за самите вас! Обективна случка, за сетен път ще ви напомни, че си заслужава да мислите малко повече за себе си и да се научите да уважавате личното си време?! Ако нямате такова - създайте го, вярвайте си и се поглезете, наистина го заслужавате! Енергиите на тялото все повече се идентифицират с духовните усещания. Нужно е да сте смели, отколкото практични - в планове и отношения! Празнично усмихнати и настроение към Новата 2017-та!

 ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Новогодишен съвет: Духовните ви сетива отдадено работят на принципа "приливи и отливи", които усешат идването на новото и необичайното с различни нива! Помислете за съчетание на амбициите с реалността на обстоятелствата, тъй като ще имате желания за обемни постижения, а днес ще разберете, че е по-добре да изчакате и да се отдадете на интензивни изживявания в чисто романтичен смисъл! Не бива да драматизирате своите лични чувства или избори, тъй като те са резултат от това, което мислите и излъчвате! Ревизирайте действията към бюджета си? Имате и възможност за уединение или просто да се поглезите, ала перманентната съобразителност за някои от рода "какво ще кажат другите", наистина е бариера?! Планирайте празника си по най-красив начин - просто го направете, за да заредите с удовлетворение и радост сетивата си! Щастливо посрещане на Новата година!

 БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

 Новогодишен съвет: Хармонизирайте вашата индивидуална чистота за по-тясна връзка с Душата и знайте, че Вселенското Послание е обогатен нов етап за промяна на вашето съществуване! В последно време, може да се каже, че спонтанно допускате да се влияете от странично мнение, но днес бъдете празнични и самостоятелно изявени към празничното приготовление! Денят протича с планувани ситуации на спокойствие и изобилие от идеи към домашното ви естество! Всеотдайността е истински дар за близките, с готовост на разположение сте и ви търсят за тривиални ангажименти, както и за директни битовизми, а на всички е ясно невъзможността да коригирате точно сега нещата?! Въпреки това, несравнимо забавни ще сте - истински купонджии. Анализирайте някои моменти на случващото се в любовта, а какъв по-хубав шанс от настоящия - дарявайте обич! Весело посрещане на Новата година!

 РАК 22.06 - 23.07

 Новогодишен съвет: Вглеждайте се в детайлите, които са ключ към глобалното! Имате истински порив да обичате и да съхраните ореолните си мечти! Размисли с житейска равносметка ще ви съпътстват през целия празничен ден, но те ще са пътеводител за сигурност и убедителност на постъпките?! Разчитайте на интуицията си и собствените сили, а това ще е доказателство за личната ви неприкосновеност! Хората със служебни ангажименти днес ще се зарадват на известие за много добри скорошни финансови постъпления. Логично обмислете спонтанна приятелска покана - може да се окаже с недоволни и скучни хора, ала я има и алтернативата: където се появите, карате хората да сияят от настроение! Имате добър повод да действате решително в преоткриването на значимостта от контакта с любимия си човек! Сливате с ритъма на мечтите и градивната енергия за тяхната реализация! Радостно посрещане на Новата 2017-та година!

 ЛЪВ 23.07 – 23.08

 Новогодишен съвет: Когато сте спокойни и отпуснати, можете да долавяте по-ясно посланията на Душата си и идеите на подсъзнанието, които ви дават верни напътствия за ситуации и хора! Все повече се замисляте, че наистина много повече заслужавате от това, което получавате и това ви зарежда с решителна ескалативно-позитивна енергия?! Мечтаете за кардинална промяна и днес сте освен разсеяни, но и доста романтични до степен на сантименталност. Стремете се да поддържате добра физическа форма, ако трябва се посветете на слънчев автотренинг от убедителни словосъчетания, възобновявайки кондицията си и емоционалната стабилност. Нещо отвътре не ви дава мира, свързано е с любовно предложение и доказателство с дела и затова изберете начин ментално да поискате от Вселената своето щастие! Погледнете изминаващото и посрещнете пристигащото с лекота! Романтично и усмихнато посрещане на Новата година!

 ДЕВА 24.08 – 23.09

Новогодишен съвет: Вярвайте на интуитивните си вътрешни сензори, които ви подсещат как да извършвате правилните избори, достигнали до вас от енергийно-информационни източници на Разум! Много от вас, като че ли се намират в част от Безвремието, през които мигове да си дадат сметка за истинските хора до себе си?! На емоционално ниво се оформя една решимост и тя ще ви отведе към обширните простори на любовта! Опитайте се да бъдете търпеливи, съсредоточени и подчертано изискани към личните си комуникации! Разясненията към заобикалящите ви взаимоотношения е стремеж за изкристализиране на убягваща ви напоследък тайна и са изключително важен казус! Дневните наблюдения сами подсказват, че е наложително да смените тактиката, включваща част от подхода и да наложите ултиматуми за промяна към отбягващите ви личности?! Покрай всичките размисли, организирайте си едно невероятно празненство. Радостно обаждане от позабравена личност ще ви дари с мили спомени! Благодатно посрещане на Новата 2017-та година!

 ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

 Новогодишен съвет: При вас започва да работи универсална вибрация за пренастройка на финните ви енергийни нива! Преоткрийте сродните души около вас, които ще подпомогнат реализирания ви избор в духовен план! Днес излъчвате настроение и празничната организация е градивна, следваща желанието ви за изява! Бъдете стилни и не навлизайте в спорове от елементарно естество, което нека да е с усмивки и без конфронтации. Обичайте и тайно помислете за пропуските, сторени напоследък! За повечето са актуални предложени оферти за пътувания до близки места с изобилстваща природа, съчетани зареждания с приятни хора и весела компания! Не обръщайте внимание на страничните разногласия с новото ви обкръжение, а по-добре се включете активно в начин да съживите шеговитото общуване, оттам и самочувствието си! Празнувайте и се отпуснете! Благословено посрещане на Новата година!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Новогодишен съвет: Вложете любов и красота във всичко, което правите! Фантазии не липсват, а заедно с тях се докосвате до разковничето на истинска трансформация към енергийните си нива! Обърнете внимание на структурния анализ към празничните ситуации, определящ принципната същина на желанията ви и гледайте да се съсредоточете макссимално над тях! Голяма част от вас ще са впечатлени от приятелска подкрепа, изразена с  различни оферти на поводи за отмора, но определени се усещат претоварени и не особено решителни за близки забавни начинания?! Приоритет е днес да си дадете време за размисъл и без излишни ревностни съмнения, да възцарите взаимната отдаденост към партньора - ще последва и изненада от негова страна, това ще ви усмихне! Не позволявайте дребни битови проблеми да ви отдалечат от единственото време, когато годините се срещат - старото си отива и идва ред на мечтаното ново! Весело и неотразимо посрещане на 2017-та година!

СТРЕЛЕЦ  23.11 – 21.12

Новогодишен съвет: Помислете над определени ситуации, към които сте дуалистично настроени - оставете Душата да ви подскаже по подходящ начин следващата стъпка в правилната посока! Това ще ви свърже с Източникът на блага! Денят е съзидателен и с много значима светлина към актуален проблем, за който може да сте убедени, че почти е разрешен във ваша полза! Възможна е изненада от тайно приятелство, което ще отчетете за потребно в насоки и поддръжка! Познати хора, без да са го планували, но спонтанно се опитват да нарушат хармонията и баланса, като ви разкрият стари тайни с неизвестни за вас досега обстоятелства - не им се сърдете, просто са се повлияли от обстоятелства! Днес не бива да слизате до напълно излишното ниво на интригата! Заредете се с мъдрост, добри намерения и обич! Дълбоко в себе си знаете, че реалността е житейски театър, а истината е, че маските са излишни и всички сме деца на Вселената - усмихнете се и празнувайте! Щастливо посрещане на Новата 2017-та година!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Новогодишно убеждение: Аз съм част от потока, който се движи с енергията на космическия ритъм! Колкото и да ви се иска да се превърнете в истински алтруисти и готови да се жертвате за ваши близки, поставили сте висока "летва", но днес обстоятелствата напълно ще подкрепят крайните ви цели?! Запазете целенасоченото си равновесие и не се увличайте с мисли за евентуални любовни обещания! Сложна ситуация ще решите с повече доверие в собствената си интуиция и усвояване на нова информация, дочута в точния момент. Общувате със забележителна личност! Отворете сърцето си за пламъчетата от радост, заедно с порива да служите с добротата си! На прага сте на една значителна промяна на ниво"съзнание", вглеждайте се в знаците, дори и от баницата да са късметчетата - асоцирайте ги интуицията си! Весело посрещане на Новата 2017-та!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Новогодишен съвет: Насочете старанието си към овладяване енергията на мисълта! Творете мечти и в желанието си те да се сбъднат ще откриете скрито послание за Познанието на истинската си Същност - като част от Вселената и Божествения план! Днес изобилстват предложения приятни следпразнични  срещи, чрез които може да обедините интереси в създаването на нов печеливш проект?! Преценете правилно времето си и разпределете възможностите, впредвид ангажиментите към близките и организацията на ползотворен и весел ден?! Ще се почувствувате уютно и мило, макар да ви е трудно да концентрирате напълно себе си и удовлетворите околните с личните им желания. Имайте отворена Душа и пеещо с чудесни ритми сърце! Не оставяйте любимия човек дълго без вашето покровителство и внимание - винаги има нужда и от повече! Щастливо посрещане на Новата година!

 РИБИ 20. 02 - 20. 03

Новогодишен съвет: Излъчвате любов и привличате любов, която е моята съществена връзка с истинската ми Същност! Като всяка Душа, вие сте преминали през всичко, за да попиете еликсира на Мъдростта и вече знаете, че нещата от Живота имат своята стойност, независимо от околната оценка! Денят е изпълнен с баланс и решаване на предизвикателствата, определящи лични фактори за едни, а за други актуални битовизми! Много е вероятно, точно днес да се изправите пред противоречиви факти, предвид плануваните очаквания, но не можете да сте полезни за всички и е напълно естествено някои да лишите от внимание?! Проявете цялостния си деликатен подход, с манталитета си на чаровници. Може би ще се наложи да преживеете усложнение в отношенията със скъп на сърцето човек, но разумния компромис ще компенсира нещата до степен на прошка! Щастието е състояние на Духа, ето защо хубавото предстои! Благословено посрещане на Новата 2017-та година!

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари