събота, 7 яну 2017 г. 10:15 ч.

Звездни прогнози

Дневен хороскоп - 7 януари

Blife.bg

Дневен хороскоп - 7 януари

Обикнете мисленето в самота, когато искрите разбиране плетат венеца на познанието.

ОВЕН 21.03 - 20.04

Девиз на деня: "ПРИЕМАМ СЕ И С УДОВОЛСТВИЕ СЛЕДВАМ ПРОМЯНАТА!" Вероятно през този ден пред вас ще се разкрият много възможности за реализиране на мотивираната ви активност и това е резултат от многобройното ви старание напоследък. От вас зависи да се насочите към онова, което предизвиква актуалния ви интерес и безотказно да се следвате! Повечето ще получат ободряващо известие и настроението се подобрява! Симптомите на умора и недоволство ще изчезнат и вие бързо, оптимистично възстановявате равновесието си. Определени от вас ще заплануват вечерно общуване с любовта си, но не бива да преигравате с чувствата - не давайте лесно обещания?!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Девиз на деня: "ИЗБИРАМ ПОЗИТИВНИТЕ МОМЕНТИ И ГИ СЛЕДВАМ С ЛЮБОВ!" Потребността ви да доказвате постоянно вашата неповторима значимост, днес ще бъде във възход и ще ви заставя към прецизен контрол на контактите си, дори и умишлено ще се изолирате от някои?! Внимавайте, защото може да засегнете любов или доста близки приятели, обективно незаслужаващи еуфорията на действията ви. На много от вас, роднините ще им предложат настоятелен, сериозен разговор към лично преразглеждане на Живота и това наистина би могло да наруши очакванията в настоящето! Във всичко, до най-малка подробност изяснявайте и стриктно защитавайте позициите си!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Девиз на деня: "НАЛОЖИТЕЛНО КОНТРОЛИРАМ ПОЗИЦИИТЕ СИ И ДОПУСКАМ САМО ЗНАЧИМИТЕ АНАЛОГИИ!"! Не поставяйте условия на близките си, защото това може да доведе до конфликтни положения?! Всичко може да е по вода, ако се въздържате от определяне на квалификации за нещата и не се опитвате да спорите за вече преодолени и приети в материален смисъл ситуации. Не обръщайте внимание и на стари интриги в работата, които ще напомнят за себе си, за да проверят лоялността ви и преди всичко издържливостта на взаимоотношенията. Посетете място със свежа атмосфера, заредете се с романтика и съхранете физическата си форма - усмихвайте се!

РАК 22.06 - 23.07

Девиз на деня: "ИЗБИРАМ ДА ОБИЧАМ СИЛНО, НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО!" Значителната част от вас да не навлизат в подробности по отношение на личната си връзка, тъй като там има намеса на странични хора и много неправдиви недоразумения! Половинката ви е прекрасен човек! Непредвидена може да се окаже и една стара история на неизяснен конфликт и затова проявете търпение, за да останете над нещата, с подобаващия за вас стил  и принципност. Запланувайте приятно вечерта си и се отдайте на прекрасните мигове за повече романтична атмосфера, осъзната духовност и ескалативни отношения с подходящите хора - бъдете добри, забележителни и мъдри!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Девиз на деня: "ОБСТОЯТЕЛСТВАТА СА ПОКАЗАТЕЛНИ ЗА ЖИТЕЙСКИТЕ МИ УРОЦИ!" Вероятно през този ден пред вас ще се разкрият много работни възможности за реализиране на мотивираната ви активност и това е резултат от многобройното ви старание напоследък! От вас зависи да се насочите към онова, което предизвиква настоящия ви интерес и безотказно да се следвате! Повечето ще получат ободряващо известие и настроението се подобрява! Симптомите на умора, страх и недоволство ще изчезнат и вие бързо и оптимистично възстановявате равновесието си. Определени от вас ще имат съмнения с общуването си с любовта и то не без реално основание?!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девиз на деня: "АКЦЕНТИРАМ НАД ПОЗИТИВНИ МИСЛИ, КОИТО СЪЧЕТАВАМ С ДЕЙСТВИЯ!" Не се стремете да бъдете на всяка цена перфекционисти, защото това ще ограничи действията?! Постарайте се адекватно да посрещнете изненадите от финансов характер и да не се обиждате на близките, че не ви подкрепят. Така няма да имате съществени проблеми. През целия ден лесно ще скъсявате дистанцията между вас и заобикалящите. Комуникативни, усмихнати и приказно-старателни, постигате набелязаните си цели и с по-голяма свобода на уменията си! Очертава се недоволство от странното отношение на любим човек. Не липсва и изненада с доста актуални размисли?!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Девиз на деня: "СЪЧЕТАВАМ ДЕЙСТВИЯ И СИЛИ - ПРИВЛИЧАМ ИДЕАЛНАТА ВЪЗМОЖНОСТ!" Излъчвате неустоим магнетизъм, изпълнени с желание - бързо ще свършите целесъобразните задачи от работната си сфера. Ако трябва да нарушите малко принципите си, то вие ще направите ред компромиси?! Пренебрегвате тривиалните битовизми и душата ви е в полет! Получените финанси са достатъчна радост за някои. Правите неотложни покупки и за малки подаръци. Лесно ще спечелите сърцето на любим човек, но трудно ще му обясните отложените планове, касаещи скорошно пътуване - авансово заредено с идеи за неповторими моменти, обич и забавления!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Девиз на деня: "ИЗБИРАМ ТОЛЕРАНС КЪМ ВСИЧКИ И ПРИЕМАМ ТЕХНИЯ НАЧИН НА РАЗСЪЖДЕНИЯ!" Моментите в службата ще са градивни и успешни при положение, че не допуснете да ви доминират с непоискани съвети или пък близките да си наложат мнението?! Някои от вас ще се принудят да се държат резервирано и това леко утежнява околната атмосфера, но притеснението е в неразбирателството колко много сте уморени, а се налага съобразяване.Значима изненада в работата! Обмислете някои оферти за уикенда така, че да не се почувстват пренебрегнати любими хора! При повечето, по вечерно време - близък ще настоява да обсъдите общ проблем за финанси!

СТРЕЛЕЦ  23.11 – 21.12

Девиз на деня: "ПРИТЕЖАВАМ ПРАВИЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ ЗА РЕАЛИЗИРАН УСПЕХ!" Всичко е по плана си! Топлината на близките взаимоотношения ви действа доста отпускащо и за мнозинството ще е актуален принципа на дистанцираното поведение от всички съмнения и досегашни обвинения! Споделете с околните плановете си и задайте личните приоритети! Предстои да уточните финанси?! Няма да липсват и изненади от семеен характер с посока ревизия на отговорностите, което от своя страна налага логичен разговор за очакваните от вас ангажименти и качеството им на финализиране. Ще изяснявате необяснимата промяна в любовта и ще се вдъхновите!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Девиз на деня: "С ЦЕЛЕНАСОЧЕНА СМЕЛОСТ ДЕЙСТВАМ СПРЯМО НАСТОЯЩИТЕ ПРИОРИТЕТИ!" Подходящо време за баланс на отношения и създаване на градивни планове! Делова новина от близки хора, които ви подкрепят с една нова инициация за скорошна социална стабилност, с гарантиран успех. Мнозина ще вземат решение за промяна на жилищната обстановка, предвид разместване и профилактика, а това създава финансово неудобство! В свободните си моменти контактувайте с тези, които обичате и се чувствате щастливи - с намалено изискване към тях. Имайте дипломатично поведение в любовта. Помислете и върху подхода си при околните?!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Девиз на деня: "С ИНТУИТИВНО ДОВЕРИЕ КОНТРОЛИРАМ ЕМОЦИИТЕ СИ - ДНЕС ЩЕ ОБИЧАМ!" Много внимавайте какво си пожелавате, че като нищо може да се потопите в меланхолично настроение, по-скоро си създайте една приказка от топли емоции! Вътрешната нагласа ще ви покаже как да действате, без да имате пропуски в насоката си! Важно е да се координирате какво точно искате и да се насочите към подходящи и преди всичко верни хора, а това - сега напълно ви се отдава. Освен всичко, днес сте необичайно капризни и не бива контакта ви с определен човек да е критерия за поставянето под общ знаменател на останалите. Дръжте се за силните приоритети!

РИБИ 20.02 - 20.03

Девиз на деня: "ИМА ПРИЧИНА УВАЖИТЕЛНО ДА ВЯРВАМ В СЕБЕ СИ!" Не изпадайте в противоречиво за околните настроение, за да не им създадете поводи за коментар - пазете се от излишни истории?! За повечето ще се наложи да се занимаят с делови проекти и затова не допускайте закъснение за срещи, на които определено ще договорите солидни постъпления, като потенциал! Без скромност и съмнения дипломатично наблегнете на решителността и смелостта, като деликатно се осведомите за пътуването по работа или културно мероприятие - това ще гарантира положителната промяна в Живота ви. Възможни са обаждания отдалече, гости и завладяващи нежни чувства!

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари