неделя, 8 яну 2017 г. 10:49 ч.

Звездни прогнози

Дневен хороскоп - 8 януари

Blife.bg

Дневен хороскоп - 8 януари

Снежна, уютна и топла неделя, приятели!

ОВЕН 21.03 - 20.04

Обърнете внимание на мотивацията си и стриктно се следвайте! Пазете се от спонтанни емоции, особено ако не сте сигурни в посоката?! Възможността за участие в обществени събития и семейни събирания на база битови проблеми изискват от вас акцентно внимание и предпазлив подход! Силната ви, неотстъпчива воля помага да постигнете успех във всичко, с което се заемете. Ако не се налага, не проявявайте излишна инициатива, но не отказвайте и помощ. За вземането на компромисни решения и поддръжка на околните хора са ви нужни умерена толерантност, стилен подход и търпение!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

От вас зависи да балансирате отношенията си с околните, за един хармоничен, целенасочен и спокоен ден! Ще чувствате равновесие в мислите и приложено въображение към действията си! В нормална обстановка може да се справите с повечето от текущите си лични задължения. Домът ви е топла стряха на уют, където може да се поотпуснете и да се заредите с позитивна енергия. Препоръчва ви се да обърнете повече внимание на любимия човек до вас! Подарете му нещо, което да го зарадва и значително да освежи неговите чувства, заедно с вашите от последно време насам!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Дневните задачи са насърчителни и носещи удовлетворение! Желателно е да преосмисляте стари задължения и излишните връзки: крайно предрешени сте те да останат в миналото?! Общуването с нови идейно-близки хора е благонадеждно. Получавате ценен съвет от приятели. Вероятно е да получите новина, която да повлияе положително на вашите намерения. Възползвайки се от това, че сте харесвани, вие насърчително ще обновите чувствата на другите към вас, а това е добре дошло за личните ви цели?! И все пак не прекалявайте с мотивацията на амбициите си!

РАК 22.06 - 23.07

Ще ви се отдава всичко и това носи удовлетворение! Чудесен ден за личната ви координация! Препоръчителни са свежи разходки, които да ви дарят със стремителна целенасоченост към действията и удоволствие от решенията! Настроението е променливо - от истински оптимизъм до меланхолия, от добродушие и отстъпчивост до инат и раздразнителност?! Внимавайте как се отнасяте с думите и постъпките си. Възможно е недоразумение или конфликт с близки на почва финанси. Очаква ви и щастливо стечение на обстоятелствата и преоткриване на любимия човек, споделил ви мили думи!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Опитайте да уважите интересите си?! Не бива да се мобилизирате излишно със задължения, тъй като това не се изисква от вас! Денят е градивен и подкрепящ към срещите ви и търсенето на допълнителни доходи! Не изпускайте инициативата от своите ръце и се вслушвайте в съветите на околните, където помощта им е от решаващо значение. Днес е време да помислите върху старите си планове и контакти?! Вероятно е да получите новина, която да повлияе благоприятно на вашите намерения. Не се товарете с изблици на критики, неувереност и съмнения в любовта - засега е непроменим там статуса ви!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Определени от вас ще ги зарадват поводи за развлечения, а имате добри сведения за подобряване на материалното ви положение! Може да се превърнете в мишена на завистници или да попаднете под негативното настроение на заобикалящите. Възможни са и промени в личния ви живот, за които вие самите неотдавна мечтахте! Трансформация на възгледите ви към любовните отношения ще повлияе на формирането на семейните ценности. Помислете обстойно върху приоритетните ви емоции и не се смущавайте да ги споделите с верните си хора, доказали лоялността си?!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Доверете се на интуицията и този път?! Съдбовните знаци чертаят посока за размисъл и решимост към действия! Дневните събития ви поглъщат изцяло, а за вас остават поуките по повод отговорност и всеотдайност. Оказвате се чаровни и нужни навсякъде! Постарайте се обаче да определите важното за вас? Вероятни са усложнения, поради невярна оценка на събитията или лъжливи обещания. Отделете време да прекарате в приятна компания. Възможност за романтична среща, а там послушайте разума си. Под влияние на любовта сте и без усилия, тя просто ви се случва! Неочакваните битови разходи са поради недоразумение с близките - не сте ли доста търпеливи?!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Бъдете силни, склонни да владеете всяка ситуация! Силни и волеви няма да се спрете пред предизвикателствата?! Този ден е на синхронни взаимоотношения и вие оказвате на другите също толкова толерантно влияние, както и някои от обкръжаващите ви хора към вас! Необходимостта от преобразуването на много от нещата в живота е с обемен параметър, дава ви необходимата реалност, нужните ум и убедителност за постигане на бленувани желания. Неслучайно ще се срещнете с хора, които мислят като вас, а спойката на контакта може да ви отведе надалеч в мечтите, дори и като забавно флиртуване! Изживейте приятните емоции!

СТРЕЛЕЦ  23.11 – 21.12

Нищо няма да ви попречи да бъдете целеустремени и неотстъпни в делата си! Не е нужно да слагате под общ знаменател старите си планове, дела и контакти, или директно да ги поставите в графа "непотребни" - на този етап не действайте с кардинални решения?! Някои от приятелите или роднините могат да ви дадат ценни съвети относно нови идеи и административни дела. Вероятно е да получите известия, които съществено да повлияят на вашите намерения. Възможна е интересна оферта за пътуване, реално даряваща ви не само романтично приключение, но и тя ще способства за промяната на вашата жизнена нагласа и самочувствие!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Колкото и да бързате с плановете си, може би сте се захванали с доста задачи - подредете ги по значимост?! Нещата ви днес са с поучителна насока и много полезни изводи! Не се опитвайте да се вините за ситуации, независещи сега от вас?! Някои ще постигнат впечатляващи резултати в заниманията си днес. Препоръчително е, само да завършите започнати ангажименти и да осмислите контактите си?! В постоянното преследване на материални ценности не забравяйте и за духовните аналогии - така необходими за вярата в целите ви. Не пренебрегвайте общуването с нови хора: то може да разкрие интересни възможности и търсен стабилитет!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Странни и магнетични сте днес, дори потайни?! Действайте по интуитивно убеждение! Една голяма част от вас ще научат интересна новина или случващо се събитие, които да повлияят позитивно към настоящите планове?! Не е изключено нови перспективи да изместят задачите ви, стила, нагласата и въобще социалното ниво на живота ви. Възможно е днес личните ви взаимоотношения да влезнат в противоречие с очакванията на домашните, значими задължения?! Подберете правилно належащите си функции! Характерното е изменение в общуването ви с някои хора, изяснете го навреме с деликатност и подход! Следвайте принципите в любовта си!

РИБИ 20.02 - 20.03

Помислете "кои" са верните ви хора и потърсете тях, за да споделите проблемите си?! Нужно е обновяване на потенциала ви от приятели! Нови попълнения в живота, разширяват възгледните ви възможности и могат да помогнат за задгранично пътуване или израстване в кариерата! Бъдете много внимателни в изказванията и действията си, за да ви разбират правилно. Последствията от обмисленото ви поведение може да ви доведат до неочаквана протекция от страна на висшестоящи, на значима длъжност особи. Предстоят ви преговорни контакти и за предишно стечение на обстоятелствата?! С пълна сила ще важи умението ви да доминирате стилно над околните - и в любовта!

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари