вторник, 10 яну 2017 г. 09:11 ч.

Звездни прогнози

Дневен хороскоп - 10 януари

Blife.bg

Дневен хороскоп - 10 януари

Успешен ден!

ОВЕН 21. 03 - 20. 04

Препоръчително е да направите равносметка към изминалите дни, като откриете значимостта на преповтарящите се ситуации и съответно да затвърдите уроците?! Обмисляте подобрение във всички житейски направления! Някои сантиментални еманации, касаещи лични събития не ви дават мира. Насочени сте към проблеми от битов характер, но едно приятелско обаждане ще ви накара да помислите отново за себе си!

 ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05

През този ден е добре да профилактирате контактите си и да решите кои са приоритетните общувания, защото напоследък направихте доста компромиси?! Заредени със свежа енергия, мнозинството от вас правят всичко възможно да възобновяват действията към личното си, поизоставено хоби. Близките ще ви обвинят в дистанция и липсваща солидарност. Вечерта сте позитивни, гостоприемно настроени и хармонизирате отношенията си!

БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06

Днес ще се наложи да отстъпите от някои предварително решени планове, тъй като на хоризонта се задават домашни проблеми и няма как да се отстранят, без ваше участие?! Подготвили сте се за отмора, изпълнена с близки пътувания до любими места. Изберете приоритета и не съжалявайте – ще имате неудовлетворени, скучни контакти! Предоставете си шанс да осъществите отлагана среща от финансово полезен характер!

РАК 22. 06 - 23. 07

Една голяма част от вас им липсва любим човек, с когото без основание и дръзко сте се конфронтирали, изяснете се и опростете?! Разумно разпределете ангажиментите си и намалете темпото за проблемните анализи от изминалите дни! Покажете толерантно отношение към близките и овладейте емоциите. Животът ви налага сериозна трансформация по отношение на любовта и от вас зависи да се сбъдне дори и невъзможното!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Имате предостатъчно неща да изяснявате, но те едва ли ще се случат точно днес, колкото и да настоявате – не всичко е във вашите възможности за ревизия и корекция?! Това не променя амбициите и мотивацията. Самочувствието ви е на добро ниво, с много позитивно ескалираща  настройка! Изпитвате желания да разширите надеждите в любовта и като доказателство за съдбовната подкрепа ви заобикалят изненадващи опции!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Покрай личните си взаимоотношения, изправени сте пред сериозни предизвикателства! Не бъдете мнителни към близките си, а по – скоро с деликатно общуване разсейте съмненията. Някои от околните ще се възползуват от предишни ваши обещания, като приложат възможността за въздействие и прикрита манипулация, говорейки ви за спазване на отговорност! Не допускайте да доминират над чувствата ви!

ВЕЗНИ 24.09 - 23. 10

Много интересни факти ще докоснат полезрението ви, част от които сами ще осъзнаете за навременни и необходими към настоящия момент?! Денят е динамичен, с романтично създадено усещане и целенасочено изживян пълноценен отдих, дори изцяло да си останете в дома. Има вероятност за леко смущение от страна на роднини, потърсили от вас съдействие за недвижими проекти и финансово преувеличени сделки!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Имате прекрасни поводи за размисли и решения от личен характер! Благодарение на правилно конспектирани задачи, множеството от вас ще получат близки овации за добре свършена домашна работа и ще имат удоволствието да си отдъхнат. Организирайте с подобаващ интерес днешния ден и не изключвайте варианта за посрещане или ходене на гости, така ще обновите полезна информация! От вас зависи да се насладете на обещаващи мигове!

СТРЕЛЕЦ  23.11 – 21.12

На хоризонта се задават идейни планове за някои пропуснати преди възможности?! Създават се аналогии за компенсация на проблем , в настоящем с подкрепата на неслучайни хора, дарени ви от съдбата. Повечето от вас са попаднали в текущи отговорности и задълженията им изглеждат безкрайни?! Неусетно как, но сте се обвързали с деловите претенции от влиятелна особа, която иска  " игра по правилата ". Помислете за позитивен релакс!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Изпълнени с градивно светли емоции, вътрешно сте убедени, че всичко ви е позволено и от вас зависят съдбовните успехи! Засега е така, защото се ръководите от блясъка на спонтанността. Внимавайте с дързостта и предоверяването, когато споделяте чувствата си на партньора и дали наистина може да очаквате помощ от негова страна, поне за належащите проблеми?! Някои флиртове са доста отегчителни, ала  из тях „ изгрява „ чаровна, нова любов!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Много от вас са мобилизирали силите си към проблемите от личен характер, заедно с пропуските и отлагането им?! Постарайте се да държите под контрол понижения бюджет, като се съобразите с актуалните си реални нужди и онези, доставящи ви удоволствия?! Ежедневните навици са в процес на равносметка и координиране на свежи финанси! Подкрепете имунната си защита. Намерете повод да споделите любовта си!

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Денят е много подходящ за съществени деяния, свързани с правилната координация на емоционалния статус и преди всичко с домашната профилактика! Изпитвате нужда за пренареждане, красота и създаване на комфорт. Определете моменти и за целенасочена почивка и не се товарете с мисли за рискови ходове! Изненадващ знак е среща с близък човек, относно подкрепа за стабилни доходи, но го приемете за разтоварваща поличба!

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари