вторник, 10 яну 2017 г. 15:00 ч.

Гаден номер

Куче остави "Ритон" да мръзнат в студа

Blife.bg

Куче остави "Ритон" да мръзнат в студа

Случката е от преди няколко години, но сега бе разказана от Драгомир Драганов-Драго Чая, който е сред най-близките на звездния дует.

В снежна и мразовата обстановка, подобна на тази, която е сковала страната в момента, е била заставена за мръзне с часове Катя от "Ритон" заради немирното си куче. За една Нова година Катя, Здравко и Драго тръгнали към Варна за участие. В колата на "Ритон" имало и четвърти пасажер - домашният им любимец. Наложило се да отбият до бензиностанция, за да заредят гориво. 

 "Оставихме кучето на Катя в колата. Връщайки се към нея, то се зарадва, че ни вижда и подскачайки от радост натисна бутона и заключи автомобила, а Здравко бе зарязал ключовете си на таблото", спомни си Драго пред "Лов Стайл".

 Докато отключат колата минали няколко часа, през които всички мръзнали на студа. Здравко се обадил на доверени хора, които да вземат резервните ключове от София и да му ги докарат. 

 След този инцидент "Ритон" не потеглят на път, особено пък когато имат участие, с домашните си любимци. Естествено, те ще бъдат поверени за техни близки, когато след няколко дни Катя и Здравко поемат към Германия, където стартира европейското им турне с  концерти във Франкфурт, Мюнхен и Нюрнберг.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари