След като съдът присъди правата за отглеждането на малкия Митко върху майката, таткото предприе контра дело.

Освен че Динев позорно е поискал пари от майката на сина си, той бил написал в молбата си пред магистратите, че досега редовно е давал пари за детето. А това, както Емануела многократно е подчертавала в медиите, е пълна лъжа, пише "Хот Арена".

Фолкпевицата твърди, че сама се грижи за детето си както финансово, така и физически. И досега нито веднъж не беше опровергано от Динев.

В същото време Димитър Динев явно не проявява чак такова желание да гледа сина си, тъй като последния път не го е взел при себе си в насрочената дата. Явно, докато всячески се опитва да направи напук на Емануела, Динев не се е замислял може ли реално да се грижи за малкия. Защото е факт, че 95-те лева, които милионерският син иска от съда, не биха му стигнали само за памперси. 

Така или иначе, запознати коментират, че контра делото, което Динев е завел, няма да издържи в съда.

Преди месец излезе съдебното решение за попечителството на Динев-младши, което бе изцяло в полза на майката.

Съдът определи режим на контакти за бащата всяка първа и трета събота и неделя от месеца за времето от 10:00 ч до 18:00 ч на съответния ден без преспиване, както и 15 (петнадесет) дни през лятото, с преспиване, по време, което не съвпада с отпуска на майката.

Последния път обаче таткото не се е възползвал от правата си. 

Припомняме, че днес Митко Динев-младши навършва 2 годинки. Малкият хубавец се роди на 11 януари 2015 г., като само няколко месеца след това отношенията между Емануела и бащата се влошиха сериозно.