четвъртък, 16 фев 2017 г. 16:17 ч.

Четвърти опит

Вижте снимки на бременната Мерилин Монро

Blife.bg

Вижте снимки на бременната Мерилин Монро

Шест невиждани до момента снимки на бременната Мерилин Монро се появиха в интернет.

Снимките са направени на 8 юли 1960 г. в Ню Йорк и са били притежание на близката приятелка на Монро Фрида Хъл. Публикуваните снимки са цветни и на тях се вижда, че Мерилин наистина има коремче. С абсолютна сигурност обаче информацията за нейната бременност не може да бъде доказана.

 След смъртта на Хъл през 2014 г. снимките са продадени на търг като част от имуществото ѝ и са купени от Тони Майкълс - съсед и приятел на Хъл, през ноември миналата година. Снимките са продадени за 2240 долара. Майкълс разказва, че е научил за бременността на Мерилин Монро от Фрида, която запазила тайната и никога не е говорила публично по въпроса. Той обаче знаел за снимките и затова ги купил.

Собственикът на снимките обаче е на мнение, че те вече трябва да бъдат публикувани, пише Daily Mail.  По думите на Майкълс Монро е била бременна от партньора си във филма "Let's Make Love" Ив Монтан, с когото е имала връзка.

Мерилин и Ив Монтан не ограничили любовната си връзка само до екрана.

"Монро е пазила в тайна бременността си, преди да загуби детето по време на посещение в болница. Фрида се гордееше с това, че е съхранила снимките и че е запазила тайната на своята приятелка до края на дните си", казва Тони Майкълс.

 Ив Монтан споделя за аферата си след години : "Бях луд по жена си , но какво можех да направя ?"

Daily Mail посочва, че Монро много искала да има дете. Това бил четвъртият път, в който е забременяла, но е загубила детето.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари