четвъртък, 16 фев 2017 г. 16:50 ч.

Наглост

Игуменът на Шаолин - подъл двойнствен развратник

Blife.bg

Игуменът на Шаолин - подъл двойнствен развратник

Безразборен секс петни името на главния монах в Шаолин. Ши Юнсин е обвиняван, че споделя леглото си с безброй наложници

Наред със славата на полов атлет, игуменът притежава в изобилие и материални блага. По данни на китайската прокуратура, главата на будисткия манастир е собственик на 15 луксозни возила. 

 Юнсин се вози в лимузини За да легализира собствеността си, Ши Юнсин използва самоличността си отпреди да се замонаши, след което получава ново будистко име през 1985г. Китайските власти се сещат да анулират старата лична карта едва преди 2 години. "Това са клевети. Никога не съм използвал документ с рожденото си име Лю Ин Чан", оправдава се набеденият за корупционер монах. Мнението на прокурорите се споделя и от китайски интелектуални светила.

 "Шаолин е по-комерсиален от повечето молове, пращи от туристи и ученици по бойни изкуства. В същото време страда от недостиг на средства. Как става тази работа?" задава въпрос професорът по етика и политология Сун Кунсин. По негови думи, рушветчийските интриги са удар под кръста за манастира и будизма като цяло. На въпроса на професора не могат да отговорят и органите на реда, които също недоумяват къде потъват парите. Възползвайки се от автономията на Шаолин, Ши Юнсин упорито отказва да покаже финансовите отчети.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари