четвъртък, 9 мар 2017 г. 09:22 ч.

Звездни прогнози

Дневен хороскоп - 9 март

Blife.bg

Дневен хороскоп - 9 март

Успешен ден!

ОВЕН 21. 03 - 20. 04  

 Приемете този градивен ден, който е благоприятен ден за укрепване на позитивно сътрудничество, възобновяване на стари и създаване на нови контакти! Претегленото отношение по материални изисквания, заедно с отказа ви от излишната суета - предпазват от възможни грешки. Вслушвайте се в интуицията и не давайте ход на непроверени оферти! Постарайте се да изглеждате добре и с релаксивна организираност, за да впечатлите чувствено половинката си!

 ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05

 Някои планове просто се налага да разсрочите?! Малко е напрегнато, следват ви неочаквани събития, а определени от тях се нуждаят от експертни съвети?! Комуникацията с околните трябва да е прецизна и добре съобразена с интересите: това предпазва от лъжливи надежди и образни разочарования. За много, надделяват емоциите в поведението. Понякога допълнителния шопинг може да бъде и благотворен. Разходете се, купете си нещо приятно и мечтано, с добра компания около вас!

 БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06

Мислете разумно, очертава се интересен ден изпълнен с противоречиви за очакванията ви факти, но същевременно точно на мястото си - ползотворни! Променят се дневните тенденции и повечето са, като пред съдбовен изпит за честолюбие?! Пазете се от ненадеждни хора, решили да ви посетят без предупреждение, дори да са свързани с добро приятелство, тъй като ставате обект на взаимствано от вас подражание. От личната предвидливост и разсъдителност зависят много неща, с акценти в измеримостта на любовта?!

РАК 22. 06 - 23. 07

Слънчев в душите ви ден, за обмисляне на някои решения и принципното им планиране?! В актуалната си дейност се ръководете от проверени и изпитани методи и не налагайте мнението си към неподготвени да ви разберат хора. Договаряне на евентуалните парични постъпления са знак на спокойствие и балансиране на сметки! Имате вътрешна потребност за разговор с любим човек, не изпитвайте търпението му, а се включете за разрешаване на общите проблеми! Бъдете добри, грижовни и толерантни: можете го!

ЛЪВ-23.07 – 23.08

Поставили сте си изискани цели?! Отношенията ви към заобикалящите са определено странни! Колкото и да показвате фантазия и активност при водене на заинтерисовани лични направления, толкова все повече ще си поставяте въпроса " не можеше ли и да бъде и по - добре " ?! Ако действате разумно, ще реализирате отдавна замислена своя мечта и това побеждава досегашните страхове. Любовният ви живот търпи промяна, поради предозирано романтични намерения, проверете отсрешната страна!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Покрай дневния релакс, ще ви споделят за съществуването на подходящи обстоятелства за правене на кариера, съчетана с планувано пътуване?! Бъдете изискани и много старателни в контактите си с околните, за да не предизвикате завист и излишна злоба. Неслучайно, може да си уредите среща с висша, представителна в обществото особа и да ви се даде шанс да разкриете талант и способности, с които да заблестите. Половинката ви ревнува, а на някои им предстоят нови емоционални трепети!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Денят е ползотворен, но зависи от вас?! Имате позитивна настройка и слънчеви емоции, а близките ви отношения са в царствена хармония и доверие! Възможно е да се породят нови планове за бъдещето, ала засега се постарайте да ги задържите в тайна от останалите. Помислете за взаимодействие с представителите на други култури и евентуално пътуване в чужбина?! Анализирайте правилно случващите ви се събития и ги съхранете в себе си, до изкристализиране на сигурност! Дарявайте грижи и обич!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Следвайте себе си, заедно с интересите?! Външни влияния от недобросъвестни хора, могат да повлияят на дневния ви комфорт! Желателно е да бъдете над нещата и да не навлизате в конфликти, които ще ви донесат само напрежение и временно безпътие. Деликатното се съобразете със заобикалящите, а премълчаното мнение, ще се окаже " гребена на вълната "! Ако имате вътрешни съмнения за нещо, отложете и не го вършете. Срещнете се с приятели и обменете мисли, организирайте отмора с приятни моменти!

СТРЕЛЕЦ  23.11 – 21.12

На лично ниво се задават съмнения?! Днес е важно да общувате, като по този начин ще се чувствувате прекрасно и лесно ще ви се отдава да откривате мислите на събеседника си. Възможно е да ви доверят значими и съвместими за вашата житейска ескалация предложения, чрез които да подобрите финансовата си стабилност и разбира се, възможността за спокоен, мечтан личен статус?! Изчаквайте отсрещната комуникация и се превърнете в дипломати! Създайте си развлечения и активен вечерен релакс, с любима компания!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Необходимо е да приложите уменията си на комуникация, заедно със стила на убеждения! Налагат се доста комбинативни дневни изисквания - като истински факири ще сте на много места едновременно?! Както със спорни личности, така и в приятелската атмосфера, не на последно място ще поставите съмненията си. Въпреки, че имате доста ангажименти, вие с желание се включвате в различни мероприятия и няма да давате вид на преумората. Общуването с близките ви дарява духовно равновесие, а от любовта изисквайте изясняване на ситуациите!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Погледнете на предизвикателствата и се учете от тях, тъй като съдбовните знаци са показателни?! Дори и днес сте активни, с повече разнопосочни контакти и интересни предложения в посока професионална сфера! Внимавайте само да не се " оплетете в мрежите " на водещи приятелства и да ви подтикнат към излишни разходи, суета или лукс?! В крайна сметка всичко ще зависи от защитната ви реакция и упорито спазване на позициите си! При разрешаване на спорни въпроси, резултатите ще бъдат добри и така доказвате опитност да се владеете! Помислете и за любовта?!

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Мисловно се насочете да прегледайте спорни факти от миналото и там ще откриете полезна рационализация, която би могла да ви учуди?! Денят е на равносметка и отсяване на излишните ангажименти, с цел подобряване на благосъстоянието ви и ненужното губене на настоящо време. Освен динамични, останете и внимателни към всички въпроси, предложения и случайни срещи! Отделете повече време за личните си интереси, починете си подобаващо, отдайте се на развлекателни занимания с любимото ви обкръжение. За повечето, любовта е с доста противоречив статус: изяснете се!

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари