вторник, 14 мар 2017 г. 09:18 ч.

Звездни прогнози

Дневен хороскоп - 14 март

Blife.bg

Дневен хороскоп - 14 март

Силата е в търпението!

ОВЕН 21. 03 - 20. 04

Днес ще се наложи да следвате неотложните задачи! Много работа и няма как да я пренебрегнете, особено под  любопитното наблюдение на заобикалящите!  Вие добре владеете всяко положение и затова не правете и компромиси с леко сърце.  Движете се изцяло според  установените си принципи и правила! Не отлагайте срещи, които мислите за маловажни: напротив, всичко случващо се в настоящем е показателен фактор към търсените отговори. Желанията в любовта ви, едва ли ще са споделени по очаквания начин, но затова пък релаксирайте подобаващо!

ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05

Някои от вас ще се заемат с ремонти и освежителни в дома ви дейности, ала ще се чувствате подтиснати и не особено убедителни в действията си?! Предстои да вземете важно решение и няма за кога да отлагате. За мнозина, то ще кореспондира с нарушените лични взаимоотношения и не достатъчната решителност от ваша страна да инвестирате свежи средства в общи планове?!  Ще се справите с дневните проблеми, стига да вярвате в себе си. Дайте воля на въображението си и приятно се позабавлявайте!

БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06

Дневният ви стремеж  да свършите всичко навреме и после да обърнете внимание на себе си, може малко да ви изненада с непредвидени контакти, а за повечето дори гости, които не са ви предупредили?!  Напрегнати и склонни към заядливо поведение към близките си, вие сами се учудвате на реакциите си. Избягвайте да търсите вина или да се облъчвате със съмнения, защото ще научите нещо интересно с бъдеща полза от финансова значимост! Лични събития с половинката ще допринесат да стабилизирате позициите си!

РАК 22. 06 - 23. 07

Този ден е с изворна енергия зададен, за размисъл и нова насока в решенията ви! Много от вас ще поискат откровен разговор с половинката си, така ще координират идеи и някои близки планове за стойностна основа на връзката, както и за пътувания с цел релаксация?! Възможно е да се чувствате малко отегчени от дневните си ангажименти и ще ви се иска да промените нещо, било и съвсем дребничко, като например да поразместите мебели, променяйки интериора в дома си. Помислете за любимо хоби и разходка!

ЛЪВ 23.07 – 23. 08

Днес се съобразете с личните си планове и не отстъпвайте на странични хора, които евентуално ще ви потърсят за съдействие на техни интереси?! Намалете малко самочувствието, ако се налага да прецените истинските обстоятелства в живота ви и на кого – какво дължите, относно подкрепата да стигнете дотук! Мислите ви волно ще летят из света на романтиката и една любов,  доказана във времето за повече от безсмислена. Обърнете внимание на хората, които истински ви обичат, а те са близо да вас! Внимавайте с шопинга!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Не бива да се вкопчвате в дочути думи срещу вас, защото целта е да предизвикат импровизиран скандал и да осуетят плановете ви?! С аргументите на кой – къде и с кого ви е видял ще прозвучи повече от забавно! Дневните задачи са важни и касаят роднинската ви част, като посещение при възрастни близки, грижи към деца или за общи семейни дела .Естествено ще ви се иска да дирижирате нещата, но е добре да взимате под внимание и мнението на хората около вас. Днес ще сте особено изобретателни във всичко,  затова действайте!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Каквото и да правите днес, бъдете особено наблюдателни?! Възможно е да предвидите ситуация, която няма да сте в състояние да съобщят на любимия си човек. Външно вие можете да бъдете спокойни и безразлични, но вашите чувства ще са изострени и подложени на чести колебания. Също така се задават сериозни разногласия с останалите близки по повод на спечелените средства и в резултат на това,  може да се окажете виновни за несъобразени покупки?!  Не бива да скандализирате ситуациите до изясняване, а просто си научете урока!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Емоционалното ви състояние е завишено и податливо на различни допълнителни провокации?! Ще сте особено чувствителни към мнението на околните, особено от това на любимия човек! Не се поддавайте на подобни състояния, вие сте обективни и ви е ясно как стоят нещата, няма нужда да се обиждате на нечии случайни забележки. По – скоро измислете стратегия на правилен подход, за да докажете, че сте над нещата на зависимост и всичко случващо се, ви забавлява. Не забравяйте все пак да си имате „ едно наум „  и за баланс уважете някое старо ваше хоби!

СТРЕЛЕЦ  23.11 – 21.12

Денят  ви е спорен, а вие  сте взели инициативата във ваши ръце! Няма да е толкова просто, колкото ви изглежда, при решение  да постигнете успех в любовта?! Освен това, ако искате да бъдете разбрани, проявете и вие разбиране към другия човек. Не се оставяйте на вълните на емоциите и сами се постарайте да организирате интересно своето време и на близките си хора. Задават се важни финансови спорове, а там мислете преди да говорите?! Не стоварвайте никому вина, защото избора и отговорността са били ваши! Благоприятно е за кратки пътувания в приятна компания!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

За мнозинството от вас, това е невероятно ползотворен ден на всички нива, предимно в посоката на контактите! Възможно е обаждане и среща с човек, който да изиграе съществена роля в организирането на настоящия ви живот, както и да ви предостави търсената финансова аналогия. Действайте, защото знаете поговорката за „ кацналата птичка на рамото „?! Ще постигнете намеренията си и в любовта, ако проявите поне мъничко активност и се опитате с позитивна тоналност да разговаряте с обекта на вашите чувства. Добрият маниер ще ви е от полза, заедно с увереността в думите!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Дневните приоритети, ако ги подберете в изгодни за вас позиции, ще бъдат успешни и ползотворни!  В настоящем, всеки ще завиди на вашата целенасоченост! Запазите спокойствие и ще преодолеете кризисния момент в домашните ангажименти – всичко си идва на мястото, но от вас зависи да не си губите времето в напразни думи и спорове, относно задълженията?! Помислете добре и когато давате обещания, тъй като точно сега няма да може докрай да ги изпълните и то по независещи от вас причини! Дълги пътувания не са препоръчителни! Изключително много внимавайте с интимния партньор, там може да прекалите с очакванията си?!

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Настроението ви е доста интересно?! С градивни символи, но и някак объркващо хората около вас! През този ден внимавайте да не засегнете чувствителните хора, особено ако те са в най – близкото ви обкръжение?! Ще бъдете неизчерпаеми на творчески превъплъщения, на съзидателни и артистични хрумвания. Вътрешната ви увереност и упоритост за някои предпочитани интереси,  носят огромен позитивен заряд и никой не е в състояние да ви изненада. Внимавайте, спонтанните ви хрумвания в отношенията,  могат изведнъж да променят хода на деня! Склонността ви повече да експериментирате, едва ли се приема подобаващо?!

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари