сряда, 15 мар 2017 г. 12:14 ч.

Преподавател мечта

Анджелина Джоли чете лекции в London School of Economics

Blife.bg

Анджелина Джоли чете лекции в London School of Economics

Актрисата Анджелина Джоли започна да преподава в London School of Economics, а появата й предизвика фурор.

Първата й лекция беше в Центъра "Жени, мир и сигурност". Тя се фокусира върху отношението към жените в бежанските лагери и проблемите, пред които са изправени. "Малко съм нервна, свил ми се е стомахът. Надявам се, че ще се справя добре. Това е много важно за мен", призна Анджелина Джоли пред в. "Ивнинг стандарт", преди да застане пред студентите, цитира я БТА. Още преди да се появи, в университета настана масова суматоха.

Студентите споделяха статуси в социалните мрежи, че всички са полудели, дори се пошегуваха, че са открили смисъл да учат в университета. От септември актрисата ще преподава в 12-месечен курс за магистри. От 2001 г. Джоли участва в много полеви мисии по света като посланик на добра воля на Върховния комисариат на ООН за бежанците. Тя посети някои от най-засегнатите от войни точки на планетата, дари милиони на различни проекти за помощи и дори получи лиценз за пилот, за да може да доставя храна и провизии на нуждаещите се. През 2012 г. Анджелина стана специален пратеник на Върховния комисариат на ООН за бежанците. Работата й я отведе до страни като Камбоджа, Сиера Леоне, Танзания, Афганистан, Сирия, Судан, Еквадор, Колумбия, Кения, Намибия, Етиопия и много други. Там тя работеше с бежанци, сираци от бедни страни, за опазването на дивата природа, образованието на децата и правата на жените по отношение на сексуалното насилие в зоните на конфликти.


BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари