петък, 17 мар 2017 г. 15:14 ч.

Заплаха

Селена Гомес: Инстаграм пречеше на щастието ми

Blife.bg

Селена Гомес: Инстаграм пречеше на щастието ми

Селена Гомес е най-следваната личност в Инстаграм със своите 113 млн последователи, но в интервюто си за новия брой на американския Vogue (на който певицата е на корица), тя разкри, че вече не се занимава с приложението.

Селена Гомес е най-следваната личност в Инстаграм със своите 113 млн последователи, но в интервюто си за новия брой на американския Vogue (на който певицата е на корица), тя разкри, че вече не се занимава с приложението. Толкова не ѝ се занимава, че е изтрила приложението от телефона си и вече не помни паролата на собствения си профил. Гомес каза, че е дала права за публикуване на личната си асистентка, когато е усетила как пристрастяването към Инстаграм пречи на щастието ѝ.
 
"Веднага щом станах най-следвания човек в Инстаграм, откачих – казва тя. - Това бе станало твърде поглъщащо занимание за мен. Ставах и лягах с Инстаграм. Бях пристрастена и виждах неща, които не исках да виждам, мислех за неща, за които не би трябвало да ми пука. Винаги се чувствам отвратително, след разглеждането на Инстаграм. Ето защо прехвърлих временно профила на друг“. Разбираме Селена и се надяваме, че когато емоциите ѝ утихнат, отново ще публикува сама снимките си, пише Cosmopolitan.


BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари