неделя, 19 мар 2017 г. 11:35 ч.

Звездни прогнози

Дневен хороскоп - 19 март

Blife.bg

Дневен хороскоп - 19 март

Спокойна неделя

ОВЕН 21.03 - 20.04

Утвърждение: "Аз обичам и приемам себе си!" Необходим ви е баланс на емоциите, защото наистина ще ви е трудно да се съсредоточите над работата и проблемите?! Днес изобилстват спомени от миналото, които сравнявате с настоящите си чувства. Опитайте да не сте сантиментални и да не обвързвате някои изживени моменти с невъзможността да се повторят днес. Позволете на другите да се грижат за вас, дайте им шанс да ви поглезят, а и вие отвърнете с нежност и ще разберете колко много ценни моменти сте пропуснали напоследък! Само не преигравайте - повече от прозрачни сте! Някои от вас приоритетно са решили да освежат гардероба си, прилагайки модна линия! Заедно с това и да отстранят непотребни вещи и да ги дарят! Ще се почувствувате по-слънчеви и доволни!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Утвърждение: "Знам, че съм любов и хармония!" Оказва се, че ситуациите са във ваш интерес и не пропускайте да "грабнете" тези мигове?! През този ден може да планирате доста важни задачи за предстоящите дни, с дългосрочни намерения за осъществяването им! Ще имате интересни идеи и дано правилно прецените финансите, за да ви стигнат в реализирането. Използвайте повече въображението си, не се оставяйте някой друг да ви дава тон, защото едва ли може да знае страничните ви нагласи и надежди! Опитайте да сте изрядни в работата си. На лично ниво, достатъчно много откровеност си позволявате, представляваща честа причина за неудачи. Има неща, които е добре да си останат лично ваши! Преоткривате смисъла на любовта и го съхранете - все още се изисква много, но с времето си!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Утвърждение: "Не се страхувам да опозная себе си!" Днес сте напористи - кой може да промени активността ви в действията, ако не самите устремено да се следвате?! Ще ви се иска с един размах да хармонизирате всичко, като дневни ангажименти и комуникации с хората около вас! В неизгодни позиции сте по отношение на стриктните си подходи, защото не се нравят на околните. Обмислете вариант на компромисно обсъждане! Не налагайте поведение и на любимия си човек, като при него се откажете да търсите нещо, което не е писано да го намерите! Препоръчително е да акцентирате върху обща тема, която да разгорещи страстите до пълна отдаденост! През вечерта не преигравайте в спорове за надмощие и властни позиции - съхранете се!

РАК 22.06 - 23.07

Утвърждение: "Приемам се и се заслужавам доза любов и подкрепа!" Колкото и да сте активни в работата, има и състояния на размисъл в индивидуална посока?! Този ден е подходящ за истински следобеден релакс, който може да си го организиране и в домашна атмосфера! Отпуснете съзнанието си и подредете по същество мислите си, оставете да ви води интуицията и се дистанцирайте от съмнения в любовта, предвид порядъчността на партньора. Възможна е и лека емоционална потиснатост, с нотки на конкретни сантиментални чувства! Избягвайте крайностите през вечерта: от пълното безделие за някои от вас до прекомерното натоварване с различни ангажименти за други! Повечето се радвате на споделена любов и нови планове към нея! Придружават ви щастливи моменти!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Утвърждение: "Аз съм част от ритъма на Вселената и успявам!" В службата ще възникнат стари проблеми, които ще ви поставят пред свършен факт - просто имате пропуски и те отново се появяват "благодарение на услужливи" колеги?! Ще се справите безспорно. Поставени сте и под възникнала сложна ситуация да се направи подходящ избор, предимно в личния живот, касаещ координации в любовта! Не трябва да се отнасяте лекомислено към това! Някои от вас могат да поставят под съмнение старите връзки и семейните отношения. Напрегнат ден от размисли, през който активността е намаляла до нулева степен! Ще водите успешни комуникации с важни хора, с преговори за получаването на необходимата информация. Следвайте устойчиво интереса си и приложете стилно-утвърдения си подход!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Утвърждение: "На "гребена на вълната" съм и се доверявам на душата си!" Наложете си спокойствие и внимателно подредете настоящите си приоритети?! Има време да успеете в координацията, ако не се разсейвате. Днес е възможно да ви въвлекат в лични спорове, касаещи жилищни проблеми и странични планове към тях! Не се изненадвайте от упоритостта на близките до вас, но дайте и своето мнение, не премълчавайте несъгласието си! За някои - към днешните дела им предстоят бързи действия, съобразителни и адаптивни. Планетите ви препоръчват да не бързате с новите си идеи, обмислете ги и едва тогава споделете. Ако се чудите и не сте сигурни дали да се съгласите с близко предложение за забавна вечер, отложете я и си останете в къщи! Радост отдалече, с изненада от любим човек!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Утвърждение: "Слушам зова на сърцето - няма нищо случайно!" Не ви се иска да се дистанцирате от красивите мигове с половинката си, но сте се заели с работна отговорност, при която имате и срок за изпълнение?! Дори да сте обещали присъствие някъде, проверете предварително компанията и не се товарете с из­лишни емоции! Просто ви е нужна благоприятна обста­новка за спокойна и разтоварваща вечер, а и вие имате чудесни идеи. Днес са доста съмнителни успеха и късмета, ако трябва да се решите на каталожна или пък предварително обмислена инвестиция! Не разчитайте на интуицията и не действайте рисковано. Не предприемайте важни крачки в посоката на финансовата сфера - трябва да признаете, че сте неуверени! Любовта ви е дар и не я пренебрегвайте!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Утвърждение: "Интуицията ми е безпогрешна!" Повечето от вас ще се чудят откъде да подхванат задълженията си така, че преди всичко да сте удовлетворени и разчитащи на себе си?! Няма да имате пропуски, но ще се преуморите. Днес сте твърде суетни по отношение на присъстващите наоколо, както и към личните си вещи, включително дрехи и аксесоари! Все нещо не е наред, липсва или пък ви е трудно да го съчетаете и допълните с друго. Прегледайте гардероба си и ще откриете някои дрехи и обувки, които и сега изглеждат доста модерно. Това може да ви спести доста финансови грижи! Внимавайте от недоразумения с любимите си същества и не допускайте да ви се налага непоносима компания! Овладейте емоционалното си ниво! Ако ви предложат интересна финансова опция, проверете капацитета на източника и го обмислете в детайли?!

СТРЕЛЕЦ  23.11 – 21.12

Утвърждение: "Любовта и Светлината ме водят по пътя!" Не казвайте, че ви се е стоварила обемна работа, тъй като самите вие сте инициатори за нея?! Решили сте да докажите умения и стилен професионализъм. Някои от плановете ще се променят, поради неподходящото за тях време, предимно ограниченото ви дневно време да бъдете и перфекционисти?! Около вас е съзидателно и градивно, а и не липсват морални поощрения. Съчетайте една полезна среща с интереса си, която ще бъде веднага одобрена от близките и ще стане повод за душевно-позитивна атмосфера. Опитайте да осмислите и усвоите уроците, преподадени напоследък от чувствата?! Отделете особено внимание върху детайлите, на които до момента все не сте обръщали внимание, а част от тях са по-голяма любезност и всеотдайност към сърдечната си връзка! Не променяйте деликатността в общуването!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Утвърждение: "Аз най-добре зная "кое" е полезно за мен!" Някои от вас са склонни да стоварят вината другиму, особено ако се подведете по чуждо мнение, непроверено от вас лично?! Не бъдете безпричинно нервни, а по-скоро позитивни и разумни, с добри слова и обноски. Добавете повече темперамент към нещата, които искате да се случват, а повечето - дори се нуждаят от предизвикателство?! И при това положение сте склонни да потърсите отговорност в околните и да им стоварите куп съмнения, без да осъзнаете, че припряното ви поведение, само е предизвикало недоразуменията в личния статус?! Не избързвайте със заключенията и крайните оценки! В късния следобед сте напълно различни - доста забавно настроени, но внимавайте с придружаващите ви флиртове, защото е възможно да дадете излишни поводи!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Утвърждение: "Любовта ми дарява, не ограничава и не изисква!" Не бива да се обвързвате с финансови опции, които не ви гарантират бърз успех, както на вас би ви се искало?! Днес ще имате възможност с важни особи да обмените интересни теми, преследващи точно тази материална стабилност, откъдето и да акцентирате в делата си! Предпазвайте се от категория на оценките си и от някои подвеждащи скорошни проекти! Имайте "едно наум" - не трябва да забравяте, че и вашите умения са предпочетени от партньори и се водят подмолни преговори за надмощие! Вие самите притежавате добра информираност и в такива случаи демонстрацията никак не е излишна? Близките ви създават топъл уют, мир, хармония и настроение. Любовта е с царствена сила и множеството от вас ще й се отдадат с пълно на преданост сърце - подкрепете я с толеранс и откровеност!

РИБИ 20.02 - 20.03

Утвърждение: "Нося се по вълните на житейския ритъм!" С вашата изявена особеност правилно да подбирате комуникациите си, днес трудно ще им се отдаде на някои да ви поведе в "свои води"?! Намерете стабилен повод за обсъждане на работните структури с началството. Природно интелигентни сте и се доверете на интуицията си! На вас не са нужни поводи, за да останете и насаме със себе си,  за да координирате приоритетните си задачи! Мислите ви се реят из миналото и някои неосъществени планове - необходимо ли е да се товарите с емоции?! Но, кой ли може днес да ви спаси от вашата въображаема Вселена! Отстоявайте мнението си с упоритост и принципа си да ръководите целесъобразно, но заедно с това запазете и засилете оптимизма си и вярата в собствените си дела. Повечето от аргументите ви са странни, достигнали границата на парадоксалния избор на следващо вричане в убежденията си!

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари