неделя, 19 мар 2017 г. 11:39 ч.

Писано яйце

Божинката си има момчета на повикване в Китай

Blife.bg

Божинката си има момчета на повикване в Китай

Българският футболист Валери Божинов е гледан като писано яйце в Китай от новия си отбор „Мейджоу Хака"

Освен че е настанен в най-луксозния х отел на 4-милионния град заедно с любовницата си Биляна Дол, Божинката се радва на постоянни грижи  от сегашните си началници, които на това  отгоре му изкихаха 1 млн. евро заплата при парафа на договора.

Оказа се, че Валерко и известната като Дъртото к оте – Биляна, си имат момчета на повикване, които са на тяхно разположение по всяко време на денонощието.  От „Мейджоу Хака” са назначили двама души за личен асистент и шофьор на ритнитопковеца. Двамата ходят подир футболиста на всякъде и го запознават с местните нрави и забележителности.

Видя се как го посрещнаха като футболен идол. В клуба го дундуркат като дете, искат да угодят на всичките му капризи. Не ни се мисли какво ще е , като почне да вкарва голове”, разказаха гъсти авери на ритнитопковеца.

На Божинов бил предложен и преводач, но нашият  отказал, понеже общуването му се оказал бял кахър. Криво-ляво се оправял на английски със съ отборниците си  от „Мейджоу”. Треньорът пък му е хърватин на име Виекислав Локица, с ког ото се разбира добре на сръбски. Наш Валерко си затвърди езика  отвъд Кал отина, след като изкара година и половина в Белград с екипа на „Партизан”, а и любимата му Биляна е сръбкиня.

Освен момчетата за всичко, в  отбора на „Мейджоу Хака” е ангажиран специалист по кондицията, който се занимавал единство с нашия. Божинов имал и специален хранителен режим, което наложило наемането на г отвач, който да изг отвя менюто му. Естествено, всички харчове по грижите на футболиста били за сметка на китайския клуб. Цялата тази щедрост идвала  от местния комитет на комунистическата партия на Китай. Именно партийците ръководят футболния клуб, както и всичко останало в региона. Китайските регионални велможи разчитали, че Валерко ще поведе новия си  отбор към влизане в елитната дивизия. Затова нашият вече беше посрещнат с небивали почести, пише "Уикенд".

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари