понеделник, 20 мар 2017 г. 15:55 ч.

Обща кауза

Миските Мариана Маринова и Елизабет Методиева помагат на жени в нужда

Blife.bg

Миските Мариана Маринова и Елизабет Методиева помагат на жени в нужда

Двете миски се впускат в благородно приключение. Те ще помогнат на жени, които поради една или друга причина (липса на пари или време) не обръщат внимание на външния си вид.

Целта на инициативата е да покаже, че всяка една жена е кралица на красотата. Просто има жени, които поради една или друга причина (липса на пари или време)  не обръщат внимание на външния си вид. Красотата обаче не носи само  самочувствие, тя е здраве!

Търсихме жени, които имат желание да променят външния си вид- но нямат възможност, казват двете красавици.

„Това ще е нещо като пълна промяна, но не телевизионен вариант“

„Ние всички сме кралици. Всяка жена заслужава да бъде красива. Красотата носи самочувствие и увереност. Красотата е здраве. Благодарение на медицината и развитието на технологиите днес няма невъзможни неща в тази сфера. Пластичната и естетичната медицина помагат не само, за да се видим красиви в огледалото, но много често спасяват човешки живот. (Какъвто беше случая с Ани Цануйкова) Да бъде поставяна на кантар или отричана е неморално. Ето защо заедно с Лейди България Елизабет Методиева през най- женския месец март започваме  инициативата   „Всички сме Кралици“ част от кампанията „Im beautiful“. Ние вярваме, че всяка  една жена трябва да върви със самочувствие, уверена и красива, но не всяка може да си го позволи. Благодарение на нашите партньори това е възможно. Задайте си въпросите: Колко пъти днес направихте нещо само за себе си? Нямате време? Нямате възможност? Това може да почака? Кажете Не и опитайте !“, написа на стената си във Фейсбук Мариана Маринова, пише BGLife.club.

Вие, момичета, споделяте целия си живот с един човек – със самите себе си, затова трябва да му отдавате нужните внимание, грижа и удоволствия.  Ние имаме желание и възможности да помогнем на няколко от вас да се видят така както винаги са си мечтали, така че не се колебайте да ни пишете !  За да бъдете избрана за част от инициативата – пишете ни на imbeautiful@abv.bg , очакваме ваши снимки, кратка биография и информация за контакт, призовават миските.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари