събота, 25 мар 2017 г. 09:53 ч.

Трудни години

Кейт Уинслет: Подиграваха ми се, затваряха ме в шкаф, играех крокодил и жаба, но успях!

Blife.bg

Кейт Уинслет: Подиграваха ми се, затваряха ме в шкаф, играех крокодил и жаба, но успях!

След излизането на шедьовъра "Титаник" през 1997 г. Кейт Уинслет става световноизвестна актриса.

Но до като се изкачва по стълбата на успеха, тя е претърпяла тежки моменти, които помни и до днес. По време на благотворително събитие в Лондон - WE Day UK, пред 12 хил. младежи Уинслет разказа за униженията и нападките, които е понесла заради теглото си като по-малка.
 
"Винаги се сравнявах с другите, а в училище непрекъснато ми се подиграваха. Досаждаха ми, защото исках да стана актриса. Затваряха ме в шкаф и ми се смееха. Не бях най-красивата и дори ми казваха, че ще съм късметлийка като актриса, ако получа роля на дебелана... Чувствах се ужасно заради всички тези подигравки", сподели Уинслет. Подигравките и обидното отношение на съучениците белязват цялото ѝ юношество.
 
"Не се чувствах на висота и не изглеждах достатъчно добре. Нямах хубава фигура. И всичко това заради факта, че не отговарях на представата, която другите имат за "перфектно". И въпреки това британското момиче никога не се отказва от мечтата си да стане актриса. Не я спират и първоначалните ролите, които се налага да изиграе.
 
"Никога не получавах главна роля в училищните пиеси. Бях избирана да играя крокодил, ролята на ужасна, лошата вещица, дори един път бях танцуващата жаба. Но нямаше значение. Обичах да играя. Нямаше значение дали ролите бяха силни или не. Исках да съм гениална и бях твърдо решена да стана такава", разказва Уинслет.
 
Така е било до деня, в който режисьорът Джеймс Камерън ѝ предлага ролята на живота ѝ. "Един ден минах на кастинг за ролята на Роуз в "Титаник". И така кандидатката с най-малката вероятност, продавачката на сандвичи от Рединг, изведнъж стана актриса в един от най-великите филми, снимани някога". Кейт научила важен за нея урок, че трябва да приеме недостатъците и си и че в никакъв случай не дължи извинение за това, което е.


BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари