сряда, 12 апр 2017 г. 09:56 ч.

Звездни прогнози

Дневен хороскоп - 12 април

Blife.bg

Дневен хороскоп - 12 април

Успешен и слънчев ден!

Овен

Днес своенравието може да ви навлече непредвидени главоболия както от личен, така и от делови и финансов характер. Почти всички според звездните влияния ще се нуждаят от повече търпение, особено ако очакват новина, от която се надяват по-лесно да планират настоящето и бъдещето си. Не се опитвайте да заобикаляте правилата особено ако са свързани с администрация. На мнозина ще им се наложи да водят борба за стабилността си в материалната сфера.

Телец

Положете усилия да се задържите на нивото, на което сте. На много малко от вас ще им се удава да работят пълноценно в голям екип или в близко сътрудничество независимо от факта дали са в ролята на ръководител или изпълнител. От една страна, ще сте вечно недоволни от резултатите, показани от заобикалящите ви, а от друга - ще недоволствате, че властимащите не разбират стратегиите ви. Само правилните ви реакции ще ви осигурят хармонични връзки.

Близнаци

Ще ви е трудно да се преборите с някои негативни нагласи от страна на прякото ви обкръжение. Не загърбвайте рутинните си ангажименти, дори да сте се отдали на предпразнично спокойствие. Опитайте се да бъдете на точното място, за да изложите идеите си пред правилните хора. Стремете се да си доставяте положителни емоции, за да съхраните добрата си форма. Не позволявайте отегчението от действията на интимната половинка да превземе съзнанието ви.

Рак

Мнозина от знака днес ще трябва да опитат да разширят своите професионални възможности, защото всяка промяна ще ви носи положителни изменения. На първо място, те ще са положителни в материално отношение, а от друга страна, ще можете да поставите ново начало там, където се чувствате неудовлетворени. На част от знака ще им се наложи да се противопоставят на недоброжелателите и враговете си както в професионален, така и в личен план.

Лъв

Ще искате да постигнете нещо много бързо, но едва ли ще се сбъднат стремежите ви. На мнозина ще им се наложи да вложат повече амбиция и точност, когато боравят с крупни суми. Всяка ваша грешка в тази насока ще ви коства много сериозни финансови загуби. Като правило почти всички от знака ще успяват във всяко започнато начинание. Не е изключено да бъдете изненадани от решения на интимната ви половинка, което може да доведе до разногласия.

Дева

Стремете се да контролирате амбициите си, защото те могат да ви направят агресивни към колеги, делови партньори и интимната ви половинка. До средата на деня мнозина от родените под този зодиакален знак ще имат желание да предприемат конкретни действия в професионалната сфера. Като че ли интересът ви към инвестирането на средства значително ще се покачи, с което ще подпомогнете финансите си, но е възможно да загубите и значителна сума.

Везни

Днес, дори и да имате добри позиции сред началници и високопоставени клиенти, не изтъквайте свои качества и заложби, защото думите ви могат да бъдат разбрани от мнозина край вас по грешен начин. Предпочитайте да се държите по-скромно, но да съберете в достатъчно количество полезна информация за вас, която да използвате в бъдеще. За отношенията ви с интимната половинка като че няма да остане кой знае колко време.

Скорпион

Опитайте се да не преувеличавате финансовите си затруднения. По-добре заложете на оптимистичната нагласа, която може да направи чудеса за вас, като на първо място ще ви лиши от възможността да загубите верни съмишленици в деловата сфера. Ще сте удовлетворени в професионално отношение, ако усилията ви дадат резултат. Възможно е да сте раздразнителни и докачливи, особено ако някой от колегите ви си позволи да направи оценка на работата ви.

Стрелец

Типично за вашата зодия - силният ви стремеж към независимост ще стане факт в сферата на чувствата. Може би не е нужно да се борите за нещо, което вече частично имате, защото рискувате да обидите половинката си. Почти всички ще имат желание да изпитат докъде се простира чарът им в професионален план. Обаянието ви най-вероятно ще печели на ваша страна сподвижници, които могат да изиграят важна роля за професионалното ви реализиране.

Козирог

Не се поддавайте на паника, ако сте забравили за някоя важна за вас делова среща. Може би едно телефонно обаждане от ваша страна ще направи чудеса и ще се измъкнете невредими от създалата се неловка ситуация. Като цяло ще сте готови да посрещнете всякакъв вид предизвикателства от професионален и най-вече от интимен характер. Мнозина от вас ще искат да поставят ново начало в любовта, което ще внесе повече разнообразие в стила ви на живот.

Водолей

Не се отказвайте от възможности, които са свързани с път по празниците. Ще печелите благодарение на толерантността и умението си да различавате истинското от фалшивото. Необходимо е тази преценка да използвате по-често по отношение на подчинени, ако заемате ръководни постове на работното си място. Възможно е необвързаните да разширят кръга си от близки и познати, което ще има добро отражение и върху развитието им в деловата сфера.

Риби

Мнозина от знака ще бъдат подложени на редица трансформации в личен и професионален план. Най-вероятно е промените да не са предизвикани от вас, а от обстоятелствата. Възползвайте се от възможностите, за да ги превърнете в свой плюс. Не се опитвайте да бъдете различни от това, което сте, защото най-вероятно фалшът ще бъде бързо уловен от страна на колеги, делови партньори или нови клиенти. Възможно е да започнете да общувате с нова социална група.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари