петък, 14 апр 2017 г. 10:29 ч.

Звездни прогнози

Дневен хороскоп - 14 април

Blife.bg

Дневен хороскоп - 14 април

„Не можете да нагодите всяка житейска ситуация по своята мярка, но можете да нагодите отношението си така, че да бъде по мярката на всяка ситуация.” - Зиг Зиглар

ОВЕН 21.03 - 20.04

Утвърждение: "Старателно подбирам степента на контактите си!" От вас зависи да бъдете предпазливи днес - откровените думи и предоверяването в контактите могат да ви изиграят лоша жега! Няма да сте разбрани правилно и от контекста на споделеното, има вероятност за оформяне на интрига. Действали сте импулсивно към обкръжението, но проблема ще бъде разяснен в късния следобед и нещата се заемат реалните си позиции. Мобилизирайте връзките и контактите си, и оттам ще затвърдите едно истинско приятелство. Някои се изявяват кулинарно повече от очакваното?! Дарете грижовна любов на сърдечната си връзка - очертава се емоционална вечер!

ТЕЛЕЦ 21.04 -21.05

Утвърждение: "Вярвам в собствените си намерения!" Повечето от вас обмислят крачка напред в личната си сфера?! Дочули сте новина, която трябва щателно да проверите - може да се окаже дългоочакван шанс. В любовта не поемайте излишни рискове, тъй като се налага освобождаване на илюзия, заела погрешни надежди! Сърдечната ви област днес е претоварена от прекалено старание да свършите обемни неща. Истинска радост предстои от телефонно обаждане, дарило ви със стари спомени и някои сантиментални чувства. Възможна е оферта за постъпления, които сериозно могат да ви ангажират с някои приоритетни финансови планове?! Толерантно и внимателно балансирате спор с любим човек!

БЛИЗНАЦИ 22.05-21.06

Утвърждение: "Днес усещам прилив на необходимото ми презареждане със слънчева енергия!" Днес ще се колебаете между тривиален ангажимент и възникнал домашен спор?! Послушайте интуицията си и отворете сърцето за нововъведения, носещи актуална бъдеща реализация. Внимавайте само с обещанията за договори - изчакайте през седмицата да уточните клаузи?! Препоръчително за някои е да отложат всяка мисъл за пътуване в чужбина, преди да са проучили още подробности. Позитивната, хармонична енергия с близките и приятелите ви е водеща, а това е допълнителен шанс за успех в общи дела. Дребни детайли в любовта ще заблестят по нов начин, от вас се иска адаптация!

РАК 22.06 - 23.07

Утвърждение: "Изпълвам се с любов спрямо околните и признателна благодарност към Вселената!" Изберете мисловно да се подгответе за външен тласък към значително придвижване на очакваните успехи! Отнася се за започнат в миналото проект, задача или само плануван шанс?! Битовите проблеми са единствено трамплин за издържливост и те се решават с близката подкрепа на познати! Напрежението и упорития песимизъм игнорирайте с приятни емоции в интелигентна компания. Ще откриете нови възможности във връзката си, като се абстрахирате от предишни съмнения и дилеми! Чувствата ви растат, а тяхното поощряване с дребни жестове дарява любовта с разцвет!

ЛЪВ 23.07 - 23.08

Утвърждение: "Безотказно следвам дневните си решения!" Премахнете упорството днес - трябва избирателно да се дистанцирате от ситуация, в която не намирате опора?! Имате усещането, че любовта не е с вашата всеотдайност и това ви прави капризни! Това е и доста спорен на емоционално ниво ден, защото за много от вас напускането на обичайното обкръжение е да забравите предишни убеждения. В личната сфера ще пожънете допълнително спокойствие, поради гъвкаво справяне със задачите! До вас ще пристигне вест или продуцирана идея за възможен нов професионален етап. Помислете за подкрепата на здравето си и се заредете с пролетна еманация!

ДЕВА 24.08 - 23.09

Утвърждение: "Пролетта "събужда" стремителните ми идеи!" Днешният ден за мнозинството от зодията им се дава шанс да се устремят към мечтано бъдеще?! Действайте адаптивно спрямо дочутите от приятели възможности и си направете градивна критика по отношение на предишна работа. Амбициите ви сега са от напълно различен аналог -  касаят значителна съсредоточеност и бъдеща отговорност. Късметът е с вас, затова деликатно подходете и към едно непредвидено гостуване. Ще разберете, че усилията са си стрували! В любовта сте искрено увлечени, но половинката ви е леко капризна и тайно се надява на още непредвидени от вас доказателства! За сигурност, поискайте и вие същото!

ВЕЗНИ 24.09-23.10

Утвърждение: "Изниква стар проблем със загадка, който крие отстрани запланувана измама?! Придържайте се безусловно към доказали се близки приятели, а те с лекота ще ви помогнат да съзрете уловката. Очаква ви истинско оживление и настъпващите промени бавно ще обхванат множество житейски сфери. Днес се задава мисъл за постоянното ви партньорство, но избързването може да е подвеждащо?! А любовта ви готви "изненада", като ще постави на пиедестал съмнителните отношения! Бъдете готови да поемете грижата в свои ръце с ведра усмивка, позитивен жест и дори с подарък. Скрепете емоционалната верига и си помогнете чрез мъдри самостоятелни анализи!

СКОРПИОН 24.10 - 22.11

Утвърждение: "Насърчавам себе си да релаксирам подобаващо!" Съдбата днес ви е отредила много задачи и едва ли ще можете да си починете подобаващо?! Някои от заплануваните идеи е препоръчително да отложите. Помислете, в обкръжението ви се намират хора с желание да помогнат! В коловоза на живота ви е отдавна натоварено, но досега скромно пренебрегвахте страничното сътрудничество. Със сигурност ще забележите точните хора, позволяващи да ги ангажирате. Повечето от вас си мислят, че самотата им е отредена по участ?! Това е следствие дистанцирането на партньора ви. Всичко зависи от вас - организирайте задушевна атмосфера, проявете кулинарни умения и се доверете на мига!

СТРЕЛЕЦ 23.11- 21.12

Утвърждение: "Природата ме дарява с мощно пролетно презареждане!" Слънчев на ползотворна комуникация е този ден и дава посока на някои планове! Предишното напрежение е разтоварено, вследствие амбициозна подкрепа на близките! Забравете песимистичното си настроение и погледнете към новините от приятели. Там ще съзрете алтернатива за скорошна работа, която да разгърне таланта ви! Подкрепете имунната си защита, като добавите повече плодове и зеленчуци към менюто! Не приемайте случайни оферти със съмнително качество и обещания за бърза печалба! По-скоро превърнете ситуациите в изворни предпоставки на любовен потенциал и се потопете в цялата радост на красивите моменти чрез разходки и съзерцаване на красота!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Утвърждение: "Доверявам се на интуитивната си насоченост!" За повечето от вас това е един творчески ден, който ще ви срешне с много стойностни хора! Въпреки, че стреса и натоварването са в крайни позиции, точно сега не приемайте ангажименти и се отдайте на почивка! Ще има обстоятелства, които поднасят задълбочен анализ по отношение на изразеното ви великодушие напоследък?! Необходимо е да отсеете тривиалните си опитности и заедно с тях да усвоите житейските си уроци! Усещате как покрай вас се е заформила завист и безпочвено озлобление, затова сменете мирогледа на възприятие. Любовта ви не е на очакваното ниво, има нужда от нежно съживяване и градивна посока!

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Утвърждение: "Овладявам ситуациите във всяко едно отношение!" Личните ви интереси са във фокуса на вниманието! Не бива да губите амбиции нито за миг, дори и да сте запланували почивка?! Мнозина от вас имат уникален шанс да се изявят там, където не са и подозирали! Разговорите с важна особа носят позитивна вибрация на бъдещи ползотворни споразумения. Денят е за помирение и баланс на предишни спорове, като не на последно място е и с бивши любовни отношения. Жизненост, облагородяване и светла посока е към финансовата ви сфера! Доверяват ви предстоящи професионални опции с блестящи възможности! Преуморени са очите ви. Дарете всеотдайност на любовта си!

РИБИ 20.02 - 20.03

Утвърждение: "Изцяло се ръководя с приложение на доминиращите си принципи!" Предоставя ви се начинание, носещо неочаквана радост?! Открива се широко поле на изява, което ще ви дари с бъдещи опити и доказване на способности. Ще ви е необходим ентусиазъм и повече целеустременост! За хората без работа, нека днес щателно прегледат оферти с предпочетена насоченост - голяма част от вас имат обещаващ шанс. Относно мнозинството, любовта не е еднозначна: докато едни се съмняват във връзката си и се опитват да я пресъздадат, други директно отново обмислят ново начало. И в двата случая, не е е препоръчителна крайност и генерални решения, въпреки насъбралите се обстоятелства?! Излишно е да се товарите!

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари