вторник, 18 апр 2017 г. 14:13 ч.

От първо лице

Глория проговори за отношенията си с Камелия + защо още не е запознала Симона с гаджето си

Blife.bg

Глория проговори за отношенията си с Камелия + защо още не е запознала Симона с гаджето си

Глория от две години се опитва да подтикне Симона да участва в музикален реалити формат какъвто е „Гласът на България“. Причината талантливата млада певица да не предприеме тази стъпка по-рано била, че още не се чувствала готова.

В общото им интервю за сп. „LoveStyle” двете разказаха за отношенията си с Камелия, които медиите преиначиха и допуснаха версия, че межу фолк дивите има конфликт.

 „Камелия ми е много близка. Често говорим откровено за нещата, които касаят нашия бизнес, и си помагаме взаимно. Аз обичам такива хора, знаещи какво искат и как да го постигнат. Симона също много я харесва като човек и професионалист. Оценяваме това, че Камелия се обърна на изпълнението й, но дъщеря ми учи поп и джаз музика и иска да се развива в друго поприще. Затова и отиде в отбора на Иван Лечев. Няма нищо лично“, заяви Глория.

Симона разказа и за връзката си със Симеон, с когото са заедно от четири години. Все още не живеят заедно, макар че често ходи у тях. Ренувал я от време на време затова, че е популярна и има интерес към нея, но в рамките на допустимото. За това време, през което са заедно, нито един път не са се разделяли. За сега не планират сватба, тъй като и двамата искат да се развиват професионално в своите си области.

 Глория призна, че се чувства много щастлива и обичана и че има човек до себе си. Все още не го е запознала със Симона.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари