вторник, 18 апр 2017 г. 14:43 ч.

Апетити

Динко от Ямбол с мераци за власт: Ще стана министър-председател (Видео)

Blife.bg

Динко от Ямбол с мераци за власт: Ще стана министър-председател (Видео)

Апетитите на Динко за властта се засилват

"Все коментират някакви очилати песове, някакви къртици, някакви шматки..."

Апетитите на Динко за властта се засилват. След като през изминалата седмица приятелката му Деси го обвини в побой, а той неглижира шамарите си, ямболският ловец на мигранти се прехласна по особота си, и обяви от видео, че някой ден ще стане премиер на България.

Шофиращ, и гледащ към смартфона си, а не в правия път, под съпровода на Алла Пугачова и нейната "Милион алых роз", Динко благодари на тези, които го подкрепят, и моли, онези, които не го понасят, да не го гледат, пише "Днес.бг".

"Все коментират някакви очилати песове, някакви къртици, някакви шматки... хора не избивайте комплекси, не се дразнете с мене. Няма смисъл,  нищо не съм ви обидил аз, просто не ме гледайте, а на тези, които по някакъв начин съм спечелил вниманието... Благодаря ви!

Един ден ще се гордеете с мен. Един ден, обещавам пред цяла България, че ще стана министър председател, повярвайте ми!

Благодарение на Вас, надявам се да оправдая вашите очаквания... има много време дотогава, просто човек трябва да се подкрепя не само в хубавите моменти, а и в лошите... Аз съм мъжкар и като кажа нещо и го правя, независимо дали печеля или губя...

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари