вторник, 18 апр 2017 г. 15:24 ч.

Нов човек

Дарина Павлова се пречисти от греховете си в Индия

Blife.bg

Дарина Павлова се пречисти от греховете си в Индия

Една от най-богатите жени у нас, Дарина Павлова, прекара великденските празници в Индия

Една от най-богатите жени у нас, Дарина Павлова, прекара великденските празници в Индия. Там тя пречисти всичките си грехове и се подложи на строг пост.

 

За да се пречисти физически и духовно, мадам Мулти е прекарала два дни само на плодове и зеленчуци, които консумирала под формата на сокове.

„Така ще изкупя греховете си. Тези хора тук са благословени, могат да не се къпят с дни, могат да нямат нищо и пак са усмихнати”, коментира Павлова живота в Индия. Няколкото дни в пост и молитва бизнес дамата прекара в компанията на приятеля си Сандро Рубини и негов близък. Тя не пропусна да се похвали и със снимки от Ню Делхи и Тадж Махал. Преди да отлети за Индия, Дарина прекара няколко незабравими дни в компанията на дъщеря си Венцеслава, майка й Антония, както и зет си Тарек Микнас. Семейството празнува Великден в Дубай, докато тя предпочете да се разходи до Индия.


BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари