четвъртък, 20 апр 2017 г. 12:58 ч.

Над нещата

Мара Отварачката на съд за неплатени сметки за вода (Всичко за резила)

Blife.bg

Мара Отварачката на съд за неплатени сметки за вода (Всичко за резила)

Фоклпевицата Мара Отварачката е заплашена със съд от "Софийска вода" заради неплатени задължения.

Тя ги е натрупала на сметката в апартамента си в столичния квартал "Лозенец", който е купила на кредит заедно с първия си съпруг Димитър Андонов през 2011 година, "Телеграф". Докато се изживяваше като снаха на бившия червен депутат Добромир Гущеров изпълнителката на "Болна тема си за мен" се ширеше в луксозния им семеен палат в "Бояна".

През това време жилището й е било стояло почти необитаемо. Затова и натрупаните задължения към "Софийска вода" са точно 40 лева и 82 стотинки. Заралийката обаче изглежда не се е вълнувала от тези битовизми, пръскайки парите на милионерското семейство за скъпи клипове и тоалети. Още повече че през 2015 година след като стана госпожа Гущерова, кредитът за апартамента бе поет от младоженеца Христиан Гущеров.

На 19-и ноември 2016 година от "Софийска вода" са изпратили официална покана за доброволна изпълнение на изказуемото задължение към дружеството . В нея се уточнява, че възмужението е в последната предсъдебна фаза и ако не се издължи, ще бъдат взети съдебни мерки. Съобщава се още, че певицата многократно е била уведомявана, че не си плаща сметките, които обаче останали без отговор.


BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари