вторник, 25 апр 2017 г. 09:42 ч.

Умна и красива

Носителката на титлата Плейстар, Гергана Стаменова: Забраните и трудностите ме амбицират! (СНИМКИ)

Blife.bg

Носителката на титлата Плейстар, Гергана Стаменова: Забраните и трудностите ме амбицират! (СНИМКИ)

Името на Гергана Стаменова става популярно по време на тазгодишния конкурс Плеймейт.

Тя се класира като първа подгласничка на победителката и спечели титлата Плейстар. Дипломираният бакалавър по Публична администрация бе фаворитка на публиката. Веднага след конкурса предложенията и интереса към нея не закъсняват.

Гергана вече има в портфолиото си участия във филми и реклами, а наскоро се снима в култовото видео на рок група ПИФ – „Огън”. Пред камерата тя застава заедно с актьорите Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Александър Сано, Румен Угрински, Силвестър Силвестров и Станимир Гъмов. В последните седмици медиите забъркаха името на Гергана в скандал, разкривайки факта, че забраниха на Стаменова да се снима гола. Дни преди Playmate All Stars, 15 години сп. Плейбой, кой забрани на една Плеймет да се снима без дрехи, за сканадалите, мечтите и неприличните предложения, Гергана

Стаменова проговори ексклузивно пред сайта BGLIFE.CLUB.

Защо реши да участваш в конкурса Плеймейт?

Не е тайна, че конкурси, като Плеймейт дават много възможности. Вярвам, че е крайно време в България да се покаже, че момичетата, които участват в конкурси за красота и сексапил не са повърхностни.

Как се чувстваш след конкурса, какво се промени за теб?

Изпълнена съм със смесени чувства. От една страна се радавм, че станах вице-плеймейт, от друга се притеснявам, че ставам част от едно обществено клише. Не ме разплаква това, че не станах първа, разплаква ме съдбата на бездомните животни. Казвам го съвсем искрено, и съзнавам, че споделяйки го рискувам да попадна в друго клише. Това съм аз и наистина голяма част от бюджета ми отива именно в грижата за тях, още преди да ме отличат с титлата Плейстар. Не мисля, че като си Плеймейт трябва да показваш само голи снимки и да завихряш евтини скандали около името си.

Откакто си носителка на титлата Плейстар, получавала ли си неприлични предложения?

Да, нека си кажем истината, че не само носителките на титлите Плеймейт и Плейстар са получавали неприлични предложения. Но Плеймейт не означава само това. Неприличните предложния не са в състояние да ме откажат от мен самата. В този смисъл с удоволствие бих участвала във филм като „Неприлично предложение”, но съмо във филм.

Какво следва за теб от тук нататък?

Аз съм обикновено момиче, имам своите надежди, мечти и амбиции. В мен живеят много образи и знам, че имам да уча още много, както за себе си, така и в сферата, в която искам да се развивам. Киното, телевизията и театъра ще ми дадат тези възможности. Докато дойде този момент, обаче, бих участвала в реалити формат, където мога да бъда себе си. Освен това искам да опознавам живота на другите, да влизам в кожата на другите и да се поставям на тяхно място.

Как се виждаш след пет години?

Като успешен влогър, модел и актриса. Така ще реализирам не само себе си, а и моята мечта, която съм превърнала в кауза – грижата за бездомните животни. Надявам се да срещна мъжа на живота си, който да ме вдъхнови, да стана майка на децата му.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари