четвъртък, 4 май 2017 г. 10:11 ч.

Звездни прогнози

Дневен хороскоп - 4 май

Blife.bg

Дневен хороскоп - 4 май

Успешен ден!

Овен

Днес постигнатите от вас отлични резултати от делови характер ще ви осигурят подкрепата на широк кръг от хора. Опитайте се да използвате създалата се у тях положителна нагласа като стимул, а и начин за реализация на част от целите си, които до момента сте приемали като невъзможни за постигане. Издигнете се над ежедневните събития, за да можете да си дадете сметка докъде сте стигнали като развитие в професионалната сфера и какво още да очаквате.


Телец

Отнесете се с по-голямо доверие към професионалния си опит и знания независимо от съмненията, които понякога взимат превес в съзнанието ви. Опитайте се да разширявате възможностите си, като не се страхувате да експериментирате. Искайте и ще ви се даде! Така ще разполагате с всичко необходимо, за да поставите под стопроцентов контрол започнатите от вас делови инициативи, дори и да отбележите ново начало в това направление.Близнаци

За почти всички от знака в днешния четвъртък е задължително да открият правилния подход в отношенията си с прякото им обкръжение в личен и професионален план. Необходимо е добре да анализирате вече изминали събития в деловата сфера, за да знаете какви са конкретните ви очаквания от бъдещето. Тези, които са притеснени от лични грижи, да оставят събитията да следват своя ход. Не насилвайте късмета си, но търсете щастието.


Рак

Днес не закъснявайте с крайните срокове, дори и това да е в интерес на някакво ваше дело. Наложително е да сте реалисти, ако искате да оцелеете без сериозни проблеми от конкуренти и недоброжелатели. Опитайте се да систематизирате желанията си в делови, материален и личен план, защото това ще ви помогне да изберете най-правилната тактика. Загърбете мнителността си и не прекалявайте със своите увлечения, особено ако се изразяват в това да работите повече.


Лъв

Ако нещата не се получават така, както вие го искате, то не е задължително причината за това да е във вашите действия. Опитайте се обаче да не усложнявате ситуацията, като си създавате нови задължения и отговорности, които може да си спестите. Необходимо е да сте здраво стъпили на земята, особено ако семейството разчита на вас и на решенията, които вземате. Мнозина ще са склонни към невъздържаност в професионалната сфера.

Дева

В днешния четвъртък е възможно мнозина да се затворят и да станат неконтактни, но това, от друга страна, ще има положителен ефект, тъй като ще можете да размислите и си дадете сметка кои са вашите приоритети и към какво се стремите. Някои умело ще могат да намерят противодействие на всяка атака, отправена им от колеги, делови партньори или недоброжелатели. Всички трябва да са стриктни в изпълнението на задачите и няма да имат проблеми.

Везни

Днес мнозина от вас ще се нуждаят от самостоятелност в процеса на изпълнение на задълженията си. В случай че обстоятелствата ви наложат или по свое желание решите да работите в колектив, то трябва да се пазите от клюки и интриги по ваш адрес. Още по-добре ще е, ако не давате повод да ставате център на внимание. Отношенията ви с интимната половинка ще са доста напрегнати още от заранта, затова се опитайте да разведрите обстановката.

Скорпион

Мнозина от вас са в трепетно очакване на събития, които в повечето случаи засягат работата им. Вероятно тази е причината, поради която ще се активизирате за осъществяване на личните си намерения в тази област. Истина е, че по отношение на партньорството и деловите контакти някои ще се опитат да постигнат целите си на всяка цена, но подобна форма на агресивна изразност едва ли е оправдана сега, тъй като денят не ви лишава от сполука.

Стрелец

В днешния четвъртък по-добре насочете енергията си към дейности, които ще увеличат чувствително паричните ви постъпления. Не се отказвайте от мечтите си в професионално отношение, дори и да ви се струва, че това ще ви коства много усилия. При натоварвания се предпазвайте от наранявания, причинени от невнимание. Внимателно се отнасяйте към неочакваните си финансови придобивки, защото те могат да разрешат редица ваши стари проблеми.

Козирог

Днес на мнозина от вас ще се наложи да влагат нова енергия и сили в професионалните инициативи, с които са се заели. Напълно възможно е да ви хрумнат нови идеи, благодарение на които да поставите реализацията си на ново ниво, с което ще търсите по-голяма стабилност. Опитайте се да предвидите всички детайли, възникващи в процеса на работа. Продължавайте да разчитате на здравия си разум, ако искате да съхраните постигнатото до момента.

Водолей

Днес за мнозина от вас ще се окаже важно да направят точен разчет на приходи и разходи. Възможно е да планирате работните си задължения за дълъг период, което ще ви помогне да предвидите възникването на евентуални трудности. Ще се радвате на приятни новини, казани ви от партньора в любовта или близък приятел. Дайте си ясна сметка какво сте и какво още ви се иска да постигнете. Яснотата ще ви мотивира да действате в правилна и градивна посока.

Риби

Днес не се отказвайте от плановете си, дори и да се изправите пред непредвидени трудности. Напълно възможно е да ви бъдат възложени задачи, благодарение на които тенденцията за подобряване на материалното ви положение да продължи в градивна посока. Не пришпорвайте съдбата си в посока, в която не знаете какви резултати ще получите. От изключителна важност за вас е постоянството, когато става въпрос за личните ви проекти.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари