вторник, 9 май 2017 г. 09:57 ч.

Звездни прогнози

Дневен хороскоп - 9 май

Blife.bg

Дневен хороскоп - 9 май

Усмихнат и ползотворен ден!

Овен

По-голяма част от представителите на знака във вторник ще се натъкнат на интересни факти в професионалната област и ще научат новини от личен характер, които ще ги хвърлят в размисъл. До каквито и изводи да стигнат, е наложително да си дадат ясна сметка, че трябва да застанат твърдо зад изявленията си отпреди няколко седмици, а дори и месеци. Вероятно други ще съжаляват за някои свои постъпки, но вече ще е късно за промяна.

Телец

Днес мнозина от вас ще могат умело да избегнат неприятностите в професионалната сфера, ако са максимално гъвкави и най-вече добре информирани за нещата, които ги заобикалят. Нужно е да сте с повишено внимание, когато поемате нови ангажименти от делови или материален характер. Следвайте сърцето си както на работното място, така и в любовта, където е вероятно да попаднете в плен на нова особа в обкръжението си.

Близнаци

Във втория седмичен делничен ден по-голяма част от родените под този зодиакален знак ще трябва да се справят с някои неочаквани затруднения от материален характер. Възможно е зад неприятностите ви да се крие "доброжелателен" колега, съдружник, приятел или високопоставен благодетел. В случай че искате да затвърдите заетите от вас до момента позиции, то е добре да помислите как да не предприемате рисковани операции.

Рак

Днес импулсивността може да ви причини значителни неудобства и проблеми от делови характер. Не прекалявайте с очакванията си спрямо делови партньори и високопоставени клиенти. Добре е да избягвате назидателния тон, тъй като можете да нараните нечия гордост, което да се отрази неблагоприятно върху вас. По-добре се опитайте да се вслушвате в здравия си разум и да използвате доброжелателността на тези, които искат да ви помогнат.

Лъв

От изключителна важност за вас ще е да не се доверявате на малко познатите си делови съдружници, дори и да им гласувате голямо доверие и да нямате усещането, че имат негативно отношение към вас. Стремете се да избягвате с положителна нагласа съществуващите кризи в семейството ви и в отношенията с интимната ви половинка. При някои активността ще им помогне да се измъкнат невредими от неловка ситуация както от делови, така и от материален характер.

Дева

От голяма важност за вас през днешния ден може да се окажат въпросите, свързани с наследства, застраховки, влогове, заеми - в това отношение е желателно сами да пазите себе си от екстравагантни и непрактични идеи и действия, за да не съжалявате след това. По-умерено поведение може да ви бъде от полза и за хармонизиране на партньорските и брачните ви отношения - вложете в тях цялата си любвеобилна природа и разум.

Везни

Днес може да ви се открие възможност за сътрудничество с приятели или с група хора - сетивата ви обаче трябва да уловят всяка минимална промяна в ситуацията, за да можете да предприемате адекватни реакции. Преди да направите каквото и да било, посъветвайте се с родителите си или с някой по-мъдър и опитен от вас човек. Същата предпазливост и адекватност ще ви е нужна и по отношение на брачните и партньорските ви връзки.

Скорпион

Днес сами може да изпитате задоволство от философската си и медиумна настройка и мъдрост. Тази настройка в съчетание с вашата непредвидимост може да се окаже ваш пръв помощник в справянето с някои непредвидени обстоятелства - само не прекалявайте с разнищването на неясните за вас ситуации. Авантюристични пориви могат да ви поведат на път - приемете предизвикателството, но бъдете предпазливи.

Стрелец

Добре ще бъде, ако днес, макар и противно на вродената ви природа, вложите повече усилие, за да не изпадате в екстравагантности. Несъобразяването ви с нормите в работата би могло да даде нежелателно отражение върху имиджа и образа, който представяте пред другите. За някои от оригиналните си идеи - тези, които са по-разумни и практически приложими, бихте могли да намерите повече разбиране и подкрепа в работната среда сред колегите ви.

Козирог

Не се претоварвайте в стремежа си да постигнете на всяка цена това, което сте решили, защото непредвидени ситуации могат да се отразят върху материалния ви баланс. Успокоение, подкрепа и мъдър съвет можете да потърсите в съпружеското си гнездо или от по-опитни и надеждни партньори. Има една такава тенденция, при която усещането ви за материален дискомфорт може да повлече след себе си усещането за самотност.

Водолей

Въпреки че звездите са предразположени към вашия знак, е възможно подсъзнателно да изпитвате нужда от уединение. По този повод може да предпочитате да вършите и работата по-задкулисно, особено ако става въпрос за някаква изследователска дейност. През днешния ден със сигурност ще преобладават приятелските връзки с представители на противоположния пол, но по-разумно би било, ако се случи да се влюбите, да изчакате известно време.

Риби

Днес попътен вятър ще съпътства идеите и усилията ви, ако правите такива във връзка с професионалния си напредък и престиж. Не подминавайте възможността тези усилия да получат и парична подплата. Може би днес ще трябва да бъдете по-внимателни най-вече в отношенията си с родителите си, както и в посока на дома ви и недвижимото ви имущество - има тенденция за известни нетривиални моменти в тази посока.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари