сряда, 10 май 2017 г. 09:43 ч.

Звездни прогнози

Дневен хороскоп - 10 май

Blife.bg

Дневен хороскоп - 10 май

Успешен ден!

Овен

Денят е подвластен на Венера и всичко, което е свързано със собственост, изкуство и добрия вкус, ще се осъществи, най-малкото - ще започне да се осъществява. Съчетаването с Марс, който предполага подкрепа на импулсивност и смелост, ще ви даде допълнителни мотиви да довършите това, което сте започнали. Посетете близък, с когото имате общ бизнес или се каните да го започнете. Не отклонявайте предложения и покани.

Телец

Днес все ще се намери някой, който да ви разочарова или да ви обезсърчи. Възможен е срив в деловата ви дейност или неприятен дебют пред публика. Добре е точно в днешната сряда да търсите или да започнете нова или допълнителна работа, да започнете разширяване на дейността си, да замислите пътища, които могат да ви донесат пари или са сбъдване на мечти. Не е време за отхвърляне на лични връзки, за изясняване на отношения.

Близнаци

Имате хъс за работа на бързи обороти, но денят ви ще започне и ще завърши с неудачи. Меркурий днес ви прави разсеяни и неспокойни. За да не загубите позиции, ще трябва да се напънете повече и да покажете на близки и колеги, че няма да отстъпите. Ще работите разхвърляно и на парче, което няма да доведе до резултати. Срещите, които ще проведете, няма да са успешни, затова отложете каквото можете. Не подписвайте договор или нещо важно.

Рак

Ще излезете ловко от рискова ситуация и това за днес ще е предостатъчно в работата. Някои от вас ще имат проблем с човек, който много често пътува и непрекъснато ви държи под око. Неговото старателно наблюдение ви опъва нервите, прави ви несигурни и затруднява работата ви. Но това са бели кахъри, защото деловата ви дейност се развива добре. Не прехвърляйте непрекъснато задълженията си на някой друг, под предлог че сте изморени.

Лъв

Връзките със съдружниците и партньорите ви са добри. Днес ще обсъдите някои проблеми за близкото бъдеще. Имате всички условия да достигнете до високо положение. Бъдете прецизни около разработването на плановете си и при подбора на хората, с които ще работите. Получили сте интересно делово предложение и мислите, че сте готови с отговора си. Всъщност още не сте вникнали напълно в същината на предложението.

Дева

Родените в знака са способни на много упорита работа. Ако се чувствате неоценени, днес е денят да решите дали да си търсите ново работно място или професионална ориентация. Тези със собствен бизнес ще имат успешни срещи. Някои дори ще подпишат изгодни договори за разширяване на бизнеса или за съвместен бизнес. Много Деви ще получат покани за изяви в чужбина, особено тези, които се занимават с научна дейност.

Везни

Видимо сте демократични, но всъщност не е така. Обичате другите да ви се подчиняват и всякак се стремите към това. И ето я причината за проблемите, които понякога трудно решавате. Днес бъдете по-дипломатични при решаването на спорове. Всичко ще мине гладко, ако сте по-въздържани в приказките. Преценявате нещата практично, но не ги реализирате рационално. Ще се опитате да привлечете приятели да ви помогнат в трудна ситуация.

Скорпион

Трябва да сте много внимателни при провеждането на делови разговор, свързан с неща, оставащи встрани от основната ви дейност. Поканете на срещата финансист и юрист. Не отлагайте освобождаването на човек от екипа ви, който само ви пречи. Не приемайте предложение за предприемаческа сделка, защото ще загубите много пари. Обърнете внимание на предложения, засягащи само вас. Сложете ред в личния си живот.

Стрелец

Ще се наложи да се срещнете очи в очи с човек, който ще говори едно, а ще мисли друго. Ограничете кръга, в който споделяте деловите си планове. Помислете си, че често чувате собствените си идеи от други хора. Приятна среща с човек, когото не сте виждали от дълго време, ще изпълни деня с много хубави емоции. Мъжете да се пазят от жена, която може доста хитро да им изпразни портфейла. Някои от вас ще имат проблеми със здравето на човек от дома.

Козирог

Представителите на знака днес ще се почувстват доста изолирани на работното място. Това не бива да ви притеснява. Понякога самотата е добра за вас и ви дава възможност да обмислите получените предложения. Вие сте хора на действието, но днес ще ви е трудно да задържите загубените територии в личния и в деловия си живот. Премислете повече, посъветвайте се, подгответе си действията по-отрано. Вие умеете да чакате там, където другите се отказват.

Водолей

В днешната сряда ще се наложи да работите доста активно. Още първата делова среща ще ви накара да се замислите какво точно да предприемете на работното място. Някои очакват предложения за работа, ще ги получат и ще ги приемат. Други ще се колебаят и ще се помъчат да намерят изход от ситуацията на работното място. Точно днес не участвайте в конфликти. Стойте настрана от спорове, които са далече от вашата компетентност.

Риби

Днес вероятно ще се уверите, че е наложително да търсите нови хора и партньори за деловата си дейност. Внимателно подбирайте хората, с които ще се срещате и с които ще разговаряте за партньорство и бизнес. На импровизирана делова среща в ранния следобед ще усетите професионален интерес към вашата дейност. Ще получите покани за светски събирания, ще се срещате с приятели, но и ще имате среща с приятна млада жена.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари