четвъртък, 18 май 2017 г. 10:15 ч.

Звездни прогнози

Дневен хороскоп - 18 май

Blife.bg

Дневен хороскоп - 18 май

Успешен и усмихнат ден!

Овен

Четвъртъкът ще дойде с финансов проблем, който трябва бързо да решавате. Не бива да изпадате в паника, нито пък да се нахвърляте върху хората, с които сте. Трудностите ще са предимно за тези, които се занимават с търговия, автомобилен транспорт и складова дейност. Ще се наложи да преразгледате и старо решение за покупко-продажба. Марс ви тласка към бързи импулсивни действия, но по-полезно за вас ще бъде, ако не сте прибързани.

Телец

Днес никак няма да сте съсредоточени на работното си място. Но и без много усилия ще ви върви в деловата дейност. Освен това не ви очакват някакви особени проблеми. Някои от вас ще имат по-мащабни делови намерения. Обмисляте и голяма промяна в дома си и се налага да потърсите специалисти за съвет. Не започвайте сами или неподготвени да правите каквото и да е. На работното си място не позволявайте да ви въвличат в спорове.

Близнаци

На работното ви място ще е спокойно. Няма да има сблъсъци със сериозни проблеми. Работата ви ще е рутинна. Но ще намерите начин да споделите с близки и приятели намеренията си за разширение на дейността си през втората половина на годината. Помислете с какво можете да пробиете в чужбина. Много от вас неотдавна влязоха в съвместен бизнес с чуждестранна фирма. Посъветвайте се с някого, който вече е успял там, накъдето се целите.

Рак

Повечето Раци ще се радват на успешни финансови сделки. Внимавайте с приказките си, защото ако не се съобразите пред кого какво говорите, може да предизвикате конфликт. Бъдете много внимателни и със съдружниците си и с роднините. Ще чуете неприятни приказки по ваш адрес, но не бива да реагирате остро. Ще имате важни срещи и разговори, свързани с бизнеса. Ще се измъкнете от неприятна ситуация благодарение на вашата интуиция.

Лъв

В днешния четвъртък е възможно известно неразбирателство с околните. Това ще ви наложи да преосмислите стратегията си. Паричните ви проблеми няма да са много, но няма да имате пари за голямата покупка, която планирате. Не искайте обаче на заем. Денят ви предлага новости във всички посоки. Не се заигравайте сантиментално, ще си навлечете неприятности. Дамите да се пазят от измама и кражба. Вечерта ви ще е ангажирана с битови проблеми.

Дева

Не започвайте нова дейност. Някой от партньорите ви е разколебан, а сами няма да се справите. Ако запазите самообладание, ще разберете истината за неговото оттегляне. Бъдете по-търпеливи. Това е временно. Ако се чувствате прекалено заети, то е, защото сте поели много ангажименти и ви е трудно да се справите с всичко в определените срокове. Не се обезкуражавайте и не се отпускайте. Нещата ще се подредят през втората половина на деня.

Везни

Въпрос, свързан с работа в чужбина, ще ви създаде напрежение. Проявете повече активност в деловата си дейност. През първата половина на деня ще се срещнете с началниците си и ще обсъдите нововъзникнал проблем. Ще се наложи да планирате бизнес сделка и очаквани от нея добри пари, свързани с пътуване. Тези, които са в собствен бизнес, ще преживеят разочарование от съдружник. В интимния ви живот ще ви нарани човек, на когото сте вярвали.

Скорпион

Подвластни на Плутон, ще се доверите на интуицията си, а съчетанието с Юпитер ви прави пробивни и решителни. Много от вас ще имат важна делова среща, която ще завърши напълно според техните предварителни очаквания. Резултатите ще дадат отпечатък върху голям бъдещ период. Противоречията с партньорите ви ще се изгладят. Ще имате мълчаливото им признание за професионалния ви усет и умения. Имате търкания с интимния си партньор.

Стрелец

Не споделяйте с никого сведения, които сте получили. Те ще ви помогнат да изпреварите конкуренцията. Неочаквано пътуване ще ви зарадва. Разчитате да свършите важна работа и да се срещнете със стари приятели. Ще ви се наложи да решите бързо въпроси, които се влачат от доста време. Не налагайте мнението си. Бъдете по-търпеливи, особено в дома си. Внимавайте в отношенията си с Овен и Рак. Движи ги само интересът.

Козирог

Днес не се претоварвайте. По-добре е да разпределите задачите, ако, разбира се, е възможно, и да оставите за себе си предимно рутинни дейности. Внимавайте с документи за подписване. Обърнете внимание на млад човек, който в последно време се изживява като специалист по всичко, но всъщност мисълта му е само за пари. В дома ви има напрежение. Пренасяте го от работното си място. Изгладете отношенията си с интимния си партньор.

Водолей

Трябва да се въоръжите с търпение, ако не искате проблеми. Не се месете в чужди работи. Напрежението на работното ви място ще е силно около обед. При много от вас ще трябва да се реши важен финансов въпрос. Не обсъждайте намеренията си и не участвайте в разпра между колеги, дори и да ви молят да дадете становище. Ще имате възможност да огледате предложение за инвестиции, но не вземайте самостоятелно и бързо решение.

Риби

Отнесете се предпазливо към една инвестиционна сделка, която не само че ще ви предложат днес, но ще искат от вас и бързо решение. Не позволявайте да ви притискат. До края на деня ще получите някакви парични постъпления от нечии стари задължения, ако се занимавате с търговия. Може би ще ви се наложи да поработите извънредно. Направете го, ако така ще приключите важни ангажименти в срок. Определете си романтична среща вечерта.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари