четвъртък, 18 май 2017 г. 12:33 ч.

Лична позиция

Джулиана Гани скочи на нацепена батка: Селското ще остане в теб, аз не деля хората на гейове и хетеро!

Blife.bg

Джулиана Гани скочи на нацепена батка: Селското ще остане в теб, аз не деля хората на гейове и хетеро!

Джулина Гани защити с нокти и зъби свой приятел.

Джулиана Гани влезе в лют спор с поредния махленски бг мачо, който направи кофти изказвания за неин приятел с различна сексуална ориентация. Тя защити соя приятел – Фавиол Сефери, станал жертва на грозни коментари.

„Аз не деля хората на гейове и хетеро. За приятелите си скачам в огъня“, избухна миската, която винаги е изразявала открито личното си мнение.

Джулиана се гневи, че живеем в 21 век, а все още има хора с подобно мислене. Спорът се разрази с пълна сила, когато в него се включиха и още потребители на Фейсбук.

„Винаги съм била над простотията, завистта и злобата. Явно селското ще остане завинаги в теб“, сложи точка на скандала Джулиана Гани.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари