понеделник, 29 май 2017 г. 16:45 ч.

Откровения

Ако не беше клиниката досега щях да съм мъртав от зависимостите си

Blife.bg

Ако не беше клиниката досега щях да съм мъртав от зависимостите си

Роби Уилямс е от звездите, които не могат да се оплачат от липсата на пари.

На въпроса за какво е давал най-много средства, изключвайки именията и апартаментите, той отговори: „Пръстен за жена ми.“ 43-годишният певец обаче не уточни колко точно е платил за бижуто. Визирайки факта, че е лудо влюбен в 38-годишната Айда, която е и майка на децата му, залагаме на стотици хиляди. Сигурно няма да се изненадате и как отговори на въпроса кой е човекът, на когото се възхищава най-много. А именно: „На съпругата ми. Аз съм човек, който е вечно отегчен. Е, досега нито веднъж не съм се отегчил от нея, нито съм се чувствал отегчен, когато сме заедно.“
 
Певецът бе доста откровен и на тема наркотици, алкохол и зависимости. „Ако не бях влязъл в клиника, досега да съм мъртъв. В общи линии беше – изтрезнявай или умирай. Айда ми помогна много. Откакто тя е в живота ми всичко е различно, всичко е по-хубаво“, продължи с откровенията той.


BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Умничето на мама - 17:31, 30 май

    "мъртав" се пише с "Ъ". Просто не може да съществуват такива дебили.

Напиши коментар

Коментари