неделя, 18 юни 2017 г. 12:11 ч.

Напаст

Само в BLife: Маги Желязкова за силиконката Илона: Това чудо извира отвсякъде, то, акъл, то интелект.... жал ми е за нея

Blife.bg

Само в BLife: Маги Желязкова за силиконката Илона: Това чудо извира отвсякъде,  то, акъл, то интелект.... жал ми е за нея

Маги Желязкова попиля жадната за слава Илона Попова. Тя бе една от участничките в конкурса „Мис Силикон“.

Момичето не блести нито с визия, нито с интелект, но скандалът около името й гръмна, след като се разбра, че е студентка с Богословския факултет. Тя беше заклемейна от преподаватели, студенти и миряни, че петни името на учебното заведение с бруталните си изцепки.

Илона умело реши да се възползва от 5 минутната слава и започна да залива медиите и фейсбук с евтини и глупави изцепки.

Миската Маги Желязкова е една от многото популярни личности, които скочиха на плоските изяви на Илона. Ето какво написа Маги във Фейсбук:

Ми опитах се..., ама не сдържах! То това чудо извира от всякъде. То акъл, то интелект, то бисери! Объркана съм ... да я съжалявам или да се забавлявам? Само едно се питам, защо хората с нереална оценка за себе си се сърдят когато масата ги критикува? Няма идеални ама лудите са все повече! И в този ред на мисли.... май ми е жал за това момиче.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари